Karnınız ne zaman çıkmaya başladı?

28+3 üm şuan herhalde karnım hiç çıkmayacak dedim 6. Aydan sonra fırladı karnım

Kızlar 13 haftalık hamileyim karın ne zaman belirginleşir bebeğim sağ kasık tarafımda duruyor

Kişiye göre değişiyor canım ben 6.Aya girdim hala karnım yok çok az var dışardan bakıldığında belli olmuyor yani

Bennim 16.haftada yavaş yavaş başlaamıştı. Şuan 20+3 dışardann belli oluyor​:smiling_face_with_three_hearts:

Çatlak önleyici için ne kullanıyorsunuz

Rahiki mahdum die marka var bitkisel çatlak bakım yağıni kullanıyorum çok memnunum

1 Beğeni

Ben badem yağı kullanıyorum hala bi çatlağım yok çok şükür

1 Beğeni

Canım o kişi ve vücuda bağlı benim karnım 5 aylık gibiydi mont giyip önünü kapatınca belli bile olmuyodu suyum geldi acile giitik kapıdan geçerken taranmadan geçtik kocam eşim hamile suyu geldi diyince orda ki hiç belli olmuyo demiş inanmamiş

Bende ilk beş ay karnım çıktı sandım ama kendi göbeğimmiş meğer​:joy: 5. Aydan sonra yusyuvarlak bi şekilde belirginleşti. Çatlaklara gelirsek 7. Aya kadar tek tüktü. Son zamanlarımda bir anda çatlaklarım çoğaldı ve sinir bozucu. Krem kullandığık halde böyle birde.

4 aylıkken hafif çıktı ama asıl 7 . Ayda cıktı

Hayırlı akşamlar kızlar benim de ilk gebeliğim ve zayıfım benim ki de 15 haftalıkken beli ediyodu şuan 24+2 ama benimki ikiz gebelik belki ondan dolayıda olabilir çok şükür şuana kadar karnımda çatlak oluşmadı zaten büyüdükçe çatlaklar oluşur diye biliyorum​:smiling_face_with_three_hearts::pray:

karni baya buyumus neden olabilir ya normal mi :sleepy::sleepy::cry::cry::cry::cry:

Benim karnım 7. Ayda çıkmıştı bence gayet normal …haftasına göre uyumlu ise çok dert edilecek Bişi değil :innocent:

Ben de 20. Haftadayim benim de çok belli değil yani bu fizyolojik yapiyla da ilgili sonucta. Bebekte sorun olmadığı sürece takılmayın bence :slight_smile:

Benimde 22 haftalık giyinip çıkıyorum hamile olduğum bilinmiyor sadece bakınca var açınca karnımı :smiling_face:

2 Beğeni

tek değilmişim rahatladim :innocent::innocent: cinsiyet belli oldu mu peki

Ben de 21 haftalığım. Karnım 8 aylık gibi​:face_holding_back_tears: Bi yandan çok tatlı görünüyor ama Bi yandan çok zorlanmaya başladım. Nefes alışım zorlaştı, hareketlerim kısıtlandıı… Bebeğiniz haftasına göre uyumluysa hiç korkmayın yakın bir arkadaşım doğuma giderken bile karnı minnacıktı. Kendi de bebeği de çok sağlıklı 🩵

Ne güzel işte yahu . Ben 7 haftalığım :smile: kimseye söylemiyorum daha çok yeni diye ama kimseyle görüşmemeye çalışıyorum çünkü direk şiştim 4-5 aylık gibiyim şuan . Normal kiloda biriydim ama hamileliklerde niyeyse hemen şişiyorum :smiling_face_with_tear: keşke bende sizin gibi olsam

Hayır daha belli değil bir problem yaşıyorum ayrılık aşaması vs o yüzden gidemiyorum 12 sinde randevum var inşallah gideceğim