Olabilir bende hemen çıkıyor öbür hamileliktelerde de böyleydi kocaman olurum artık
3 aylik falandım sanırım,tam hatırlamıyorum ben
Bende de durum aynı. İlk hamileliğimde karnım 5. Ayda çıkmaya başlamıştı. Bunda bende çok şaşırdım acaba şişkinlik mi diye karnımı içeri çekmeye çalıştım baktım olmuyor her gebelikte durum farklı oluyor anlaşılan. Tescil edildi onaylandı
16-17. Haftada falan hafiften ben farkediyordum ama çevremdekiler anlamıyordu. Onlarda 4. Ayın sonlarına doğru anladılar. Ama bu durum kişiye göre değisiyor galiba. Bir de iç karın genişliği diye bir sey varmış onunla ilgili olabilir
Her ikisinde de 4. aydan sonra belli oldu
Ben 12 haftalığım çok bulantım var 9 kilo verdim kilo verdiğimden galiba 1 haftadır karnım top gibi çıktı ortaya:)
8 haftaliğim ve ayva göbekliyim normalde dumduzdur göbeğim ama şuan yuvarlak ve top gibi sanki benimde 3 uncu gebelik ondan heralde
Bu arada 50 kiloyum 47 le hamile oldumu öğrendim
Benimde 4.olacak.insallah hemen çıktı ortaya
O zamn bizim tecrübe göbekleri
Benim 2.ayda belli olmaya başladı.İkiz bebişlerim olduğu için.Şuan 14+2haftaligiz sanırsınız 5 aylık hamile karnı var.Ben diyorum daha bu ayda boyleysek 6. 7. Ayda herhalde kapılardan sığmamOturduğum yerden kaldırmaya vinç getirmek lazım
19+0 haftadayım 5 ayın ıcındeyız ve benım kızımın boyunun 26 cm olup 310 gr olması normalmı
Ben 19 haftalık hamıleyım ve hala gobegım cıkmadı
Ilk gebelikmi senin iç karnin geniştir belki
7aylik ikizlere hamile.birino.grdum çok az göbeği ve ilk doğum olacakmış benim bildiklerim hep kocaman oluyor göbeklero benimde oyledir
Herhalde onun iç karnı geniştir o yüzden dışardan belli olmuyordur.Benim3 aylık ve göbeğim önden gidiyor.
Abla ben 21 yasına yenı gırıcem ve 9 aylık evlıyım ılk gebelık benım
Keske benımde gobegım cıksa ama bn bıraz kıloluyum dogrusu kılom vazla ama boyum uzun o yuzden pek belı olmuyor belım ınce benım bıde gobegım genısmı onu bılmıyorum anlamıyorum yanı
Sizindemi ikiz gebelik.Bende kiloluyum.1.73 boyum şuan 104 kilo oldum.
Hyr benımkı ıkız degıl ben suan 19 haftalık hamıleyım boyum 1.66 hamıle kalmadan once 115 kıloydum suan 113 kıloyom