Özel olmazsa birsey sormak istiyorum kilo ile ilgili doktorun bisey dedimi bende kiloluyum boy 162 kilo 102 ile hamile kaldim 1 ayda 104 oldum su an 8 kafta 2 gunluk
Anlasilan benım kızım bnm gıbı tonbıs dogucak ınsallah 4 kıloyu gecmez kızım ya
Hyr doktorum bısey demedı dıkat et sadece dedı ebe ıcın saglık ocagına gıyık bız orda 113 dustugumu ogrendım bnm bı ablam ılk ayında 8 kılo almıstı ama asırı zayıftı ebe ıcın kıttıgımde bana dedıgı kılo almamısın son aylarında dıkkatlı ol duzenlı bezlen son aylarda alırsın dedı
Ben hiç hamile gibi degilim 13 yasinda kizim var 9 ay bulantı cektim simdi hic bulanti yok sadece istahim acildi hamile olduğumu unutuyorum o derece doktorum 1 kilo bile istemiyorum dedi cok kabiz oldum 2 kilo aldim
Bende 38+8 haftalığım karnım o kadar büyük değil iç rahmim geniş olabilir aynı şekilde kilosu da gayet iyi
Aslında benımde ıstagım 4 aya gırene kadar cok ıyıydı vazlasıyla ıyıydı hata cok yedım ama 2 kılo vermışim ve hala kılo almadım ama bebegımım gr vazla bende anlamadım ustelık sımdı yemekten kesıldım dogru duruz yıyemıyorum oglen 1 bazen 2 kadar yemek yıyemıyorum gunde ıkı ogun anca yıyorum ama kendımı uykudan alamıyorum yataktan kalkasım gelmıyor bende hamılelık surecınde sadece kasıklarımda agrı oldu ustune mıdemde bulanmıyor sadece uyku istiyorum yemek bıle yapamıyorum belkı bu yuzden kılo almadım bılmıyorum ama doktorunuz dıkat et dedıyse dıkkat edın
3 ayda hissettiniz mi bebeginizi benim 3 ay bitti sanki bişey hissetmiyorum normalmi
Ilk hamılelıkte 20 haftadan sonra hıssedılıyomus genelde oyle dıyolar ıkıncı hamılelıklerı olanlar daha oncede hıssedenler oluyormus bn 19 haftalıgım hıssetmıyorum hala bebegı
Ben 20. Hafta da yavaş yavaş seyirme halinde hissetmiştim benim de ilk hamileliğim şuan
Umarım bnde hıssedebılırım kıloluyum hıssedemem dıye cok korkuyorum
Egzamadan dolayi kortizon igneleri beni 120 kiloya cikardi yogun tempo calisirken 86 kiloya kadar dustum ve is kazasi gecirdim ayagima platinler takildi 1 bucuk sene oluyor 3 ameliyat gecirip 7 ay yattim ve 100 kiloya ciktim su an ayagimdan dolayi yuruyus yapsam ayagim sisiyor agriyor hareketsiz olunca malesef aliyorum kilo cok yiyen bi insan degilim hareketsiz oldugum icin hep malesef vucudum kiloya cok musayit
Anladım cok gecmıs olsun
Onlar biraz bendede oluryor ama ilk olduğu için ben anlamıyor olabilirim bebek böyle haraketlenenee kadar epey süre anlamiyicam gibi
İç karın ne?
Iç karin zari demek esnek geniş se iç taraf dişardqn göbek pek belli olmayabiliyor
18 haftalıgım karnım hiç cıkmadı benim gibi olan varmı?
Mucize anneye hoşgeldiniz
Gebeliğin hayırlı olsun canım
Maalesef senin gibi değilim 7 haftalıgım bakıp bakıp bu göbek ne diyorum kendime
Ama bazı bayanların iç karnı geniş olduğu için göbeği çok çıkmayabilir diye biliyorum bence sıkıntı etme bunu kendine bebeğin ve sen sağlıklıysaniz problem yoktur