Karnınız kaçıncı haftada çıktı 🤰🏻

Canim ben 14 haftadayim daha yeni cokkk azcik cikti normal yani o :slight_smile:

Hamişler peki hareket ne zaman öğrendiniz kac haftalıkkrn ben hic hissedemiyorum varmi yokmu

19+0 ım hala o kadar çok yok​:joy:

Sana g*t diyebilirdin ben olsam derdim yani :smile: Bende annemin karnında çok ufakmışım. Hatta son ayında bile karnı bir karış anca varmış. Babannem olacak huysuz, bu çocuk ölü demiş. Annemde telaşlanmış bi şekilde kontrole gitmişler doktor gülmüş bu çocuk senden benden sağlam sadece çok ufak demiş. Ben doğunca da bana göre bez bulamamışlar ilk ay pamuğa sarmış anneannem :rofl: hiç kimseyi takma büyük ihtimalle iç karnın geniş senin

1 Beğeni

Ayy anladım canımm :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Nereme koyayim içimde can taşiyorum cebimde mi gezdireyim deseydin böyle kendini fetva verebilicek durumda hissedenlerden nefret ediyorum hayir bilinç akil vermiş allah size kadin hamile yani nasil kapatsin göbeğini bence surtesin gelmesin direk sürt​:joy::joy:

Bende 15 hafta 5 günlük daha karnım yok endişede var içimde acaba bişey yolunda deyilmi?birde erkekdemi geç çıkıyor karın yoksa kızdamı?

1 Beğeni
  1. haftadan sonra dışarıdan bakınca görünür hale gelir. Bu yüzden endişelenecek bir şey yok. Rahat ol.
1 Beğeni

Benimde karnım 22.hafta gibi ufak ufak çıkmaya başladı sonuçta minicik bişe içimizdeki bebiş :heart_eyes: ilk 4 ayın sonunda ortalama 100 gr 10 cm oluyo hemen çıkması mümkün değil :hugs::hugs:

1 Beğeni

Ay valla ben şimdi 13 haftalığım. Sanırım 2 haftadır falan da karnım var :joy: uygulamada yazdığımda gaz dediler ama öyle olsa azalır ya da neden hamile olmadan önce yazsan bu kadar çıkmıyordu :joy: çok bariz belli ya hatta diyorum bazen bilmeyen birisi görse 5 aylık sanır diye. Bence kişinin yapısı ile alakalı bir durum bu.

5 Beğeni

Ayy güldüm ya gaz mı :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::sweat_smile::sweat_smile: Hamilelikte bağırsak sistemi dengesi bozuluyor ya ondan dolayı şişlik olabiliyor bide çevredekilerin sen iki canlısın ye baskısı kilo almaya sebep :woman_shrugging: hamileliğin ilk 3 ayı kilo almayın en fazla 1 kg diyor uzmanlar zaten içerdeki daha minicik kaç cm ki​:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: Ama fizyolojik etkenlerde söz konusu tabi her hamilelik farklıdır, bu nedenle belirginleşme zamanı kişiden kişiye değişebilir :cherry_blossom: Benim arkadaşım 38 beden hamile kaldı doğuma giderken sadece 5 kg aldı ve göbeği sıfır denecek kadardı doğumdan - kg ile çıktı yani şahit olduğum için bişe diyemiyorum herşey mümkün​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Ha yok ya kilo almadım hatta iki kilo verdim. Dışarıdakilerin ne dediği umrumda bile değil :joy: herkes farklı şeyler diyor. Özellikle yaşlılar :joy:

1 Beğeni

18 haftalık oldum yavastan cikiyor bence millet gobegin yok diyor bana da göbegim cok gibi geliyor​:joy:

27 haftam bitmek uzere yeni yeni cikti göbegim ama bebiş te bende iyiyiz cok şükür :palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts:

İlk gebelikle ikinci gebelik arasında fark oluyor sanırım ilk gebeligimde 18 hafta da yavaş yavaş çıkmaya başlamıştı ikinci gebeligimde 13 hafta çıktı hareketlerini bile hissediyorum ikinci gebelikte daha erken hissedermişiz zaten hareketlerini

5 6 ayımda çıktı iç karnım genişdi bende dışarıdan fazla büyük görünmezdi . Doktorunuz herşey normal dediyse merak etmeyin

1. Haftadan sonra belirgin olmaya başladı benim

Banada bugün hafif çıkmış göbeğin dediler 9haftalik olacağız nasipse yarın

1. Haftadayız yani karnım var gibi ama hamile göbeğinden çok sanki çok yemişim de şişkinlikmiş gibi duruyor şu an :joy: ama bazen Instagram’da vs videolar görüyorum 11-12 haftalık göbeğini koymuş benimki yanından bile geçmiyor :sweat_smile: görsem 4-5 aylık derim. Yapısal biraz sanırım
2 Beğeni