Benim bu seferki 25 haftadan sonra çıktı
Bebek gelişimi güzel ise endişe etmeyin ama nben de karnım bir an önce cıksın kocaman olsun isterdim
11 haftama yarin gircm hamişler karnim hicc yok korkuyum bisemi var mi ilk gebeligim
Hiç bir şey yok gayet normal herkesin karın büyüme şekli farklı gelişir. Hayırlı olsun gebeliğiniz
Ooo çok normal. Hiç kafana takma
@Derya21 hiç te önemli bir şey değil hele ilk gebelikte bu karın belirgin olmayabiliyormus bı çok gebe kadında ona bakılırsa 27haftalik hamileyim dikkatli bakilmadigi sürece hiç te hamileymisim gibi durmuyo karnım varla yok arası penguen gibi yurumezsem kimse anlamaz
Hicmi belirti yok kusma aserme kasik da agri
22 haftaya geldik hala karnım yok denilecek kadark az ama bebeğim gayet iyi çok şükür
Ben 24-25 haftadan sonra çıktı karnım o zaman anladım hamile olduğumu daha ufak veya iç karnın geniş olabilir ayrıca bende hiç bir hamilelik belirtileri olmadı kasık ağrısı dışında
Ola bilir korkmana gerek yok.
İç karın büyük demekki,benimde karnım küçüktü.
Bilmiyorum ya ilk gebeliğimde ondan
Karnın büyük olması sağlıkla ilgili bir sorun olduğunu göstermez. Vücut meselesi ve sizin gebeliğiniz daha çok taze. Benim her iki gebeliğimde de karnım top kadardı çünkü iç karnım genişti ve iki gebeliğimde de 24. haftadan sonra belli oldu hep, yani nerdeyse 6 aylıkken belli oldu ama bebeklerim sağlıklıydı. Korkmayın o yüzden
daha cok erken 20 inci haftada ufak ufak belli olur
Benimde karnım normaldede çıkık şimdi gebelik 10 haftalık olmasına rağmen alt karnım için ablam belli oluyor karnın büyümüş dedi bence siz çok şanslısınız, çünkü zaten 6 aylık bebek varmış gibi duruyor benim karnım ve kıyafetlerim karnımı erken sıkmaya başladı işe gelirken sadece iki pantolonum var onları giyebiliyorum dolabı erken yenilemek zorunda kalıcam ve çalışmaktan buna bile vaktim yok
Kaç ay önce bende bundan yakınırdum sonra son zamanlara doğru bir çıktı kocamannn
Karnınızın içi geniştir. Merak etmeyin çocuk bir şekilde kendine yer açar kadın sporcularda doğuma kadar bile çıkmaz karın kaslarından dolayı çünkü zaten içerde bebeğe yetecek kadar alan var
Ben 6ayıma kadar hiç hamile olduğum bilinmezdi bana da herkes senin karnın neden küçük falan derdi.İç karnım genişmiş benim o yüzden dışarıdan bakıldığında karnım büyük gözükmezdi.Herkesin de karın yapısı farklı korkulacak birşey yok yani merak etmeyin
Benımde yok 17+2 günlük bebeğim benımde hıc karnım yok
Adet olmayınca hiç şüphe duymadınız mı?
Biz bebek istiyorduk ilk 3 ay denedik olmadı tam vazgeçtik bir daha ki ay sürpriz oldu adetim 2 gün geçti önce idrar testi yaptım sonra hemen kan testi verdim öğrendim canım Ben karın çıkması için dedim 24-25 haftada çıktı anlamında dedim hamile olduğumu biliyordum ama ne bulantı ne tiksinti ne yerleşme kanaması hiç biri olmadı onlardan bahsettim @Lamiya