Eşii takam kafana herenin karin bir cur olur boş ver kef ele
çok sağolun hepiniz var olun çok iyi geldiniz moralim düzeldi
Boş boş konuşular biz kafamiza taksak sinirli oluruz
Benim karnım da o kadar büyük değildi 6 aylıkken biraz belli olmaya başladı 8 9 ayda belli oluyordu ama çok büyük değildi karnım görsen 9 aylık hamile demezsin yani takılma bunlara ben 37+3 te doğum yaptım 2 kilo 700 gram doğdu 38 39 cu haftalar doğsa 3 kilo veya 3 kiloyu geçerdi ama suan kilo almıs görünüyor bebeğim iyi gayet senin bebeğin sağlıklı olsunda insanların dediklerini bosver herkesin ağzı torba değil ki büzesin
inşaAllah sağlıklı olsun yeterki
Amannnn her konuda olduğu gibi ağzı olan konuşuyor işte hanımlar boş gavara yapmakta üzerlerine yok, karnımız büyük olsa bu defada ona laf ederlerdi
bazıları kıskançlıktan her lafı söylüyor çekemiyolar
Doktorun doğru söylemiş insanlar bu konularda gerikafaliligini konuşturmaya bayiliyor
Böyle insanlar var malesef. Sen hiç canını sıkma. Ona da neymiş. Sen istediğin gibi bakarsın çocuğuna. Böyle insanlar beni de çok sinir ediyor.
Ben de 5 aylık hamileyim kızım olucak. Ve benimde hiç göbeğim yok nerdeyse. İçim geniş heralde Ama bebeğimin kilosu boyu her şey normal. İllaki buyuk gobeğinin olması şart değil ki her hamilelik farklıdır. Sen canını sıkma Hiç Te kulak asma. Onlara.
Merhaba kızlar 30+5haftalık hamileyim karnım küçük acaba bebeğimin kilosu azmı diye endişeliyim en son 27haftamda gitdiğimde 1kq soyledi doktor sonrada az azmı alıyorda karnım hala küçük diye düşünüyorum
Bebeğin kilosuna göre belli olmaz ki karın büyüklüğü
Bence kilosu gayet iyi
O rahim genişliğinden dolayıdır
Bebeğin kilosu normalse takma karnın büyük küçük olmasını.
Benimde bebegimin kilosu iyiydi ama karnım aman aman büyük değildi
Doktor kilosu normal dediyse merak etmeyin benim de hamile olduğum zaman karnım çok küçüktü hatta yüzüme bile senden 2 kilo fln çkar diyen bile oldu ama maşaAllah 3.700 çıkarttım küçük karnım olmasına rağmen esas sağlıklı olsunlar.Zaten son haftalarda bebekler hızla kilo alıyor
Canım bebeğin kilosu normalse boş ver.
Benim karnımda öyleydi hatta son bir kaç haftaya kadar hiç yoktu. Herkes laf sokuyordu ama aldırmadım hiç . Bebeğim doğduğunda ise kilosu 3155 gram dı .
Doğuma girerken bile kaynanam gelip nerde bunun karnı deyip durdu hep
Demem o ki takma hiç kafana. fit hamilesin demekki . tadını çıkart
Merhaba bence karnınızın içi geniştir ben bebeğin rahat ve sağlıklı olduğunu düşünüyorum
Canım bende 28+1 kontrolde 1 kilo 58 gram dedi doktor ama benimde karnım küçük bence böyle olması daha iyi şuan göbüşüm var ama kendi işimi kendim halledebiliyorim bu çok güzel birşey boşver etraf millet hep söyler
21 haftalık olduk karnım yok denilecek kadark nedeni ne olabilir
İç karniniz geniş olabilir ayva göbekli değilde midesi daha çikik biri olabilirsiniz
Ayva göbekli ve zayif olanlarda daha çabuk belli ediyor göbek
Genelde 7. aydan itibaren karın kendini gösteriyor
Benim iki gebeliğimde de çok karnım yoktu, iç karnın geniş demişti doktorum