Karnınız kaçıncı haftada çıktı 🤰🏻

Menim sabrim yok vallah esebi adamam :joy:

2 Beğeni

böyle sohbetlere götürürüz seni önden yolmaya​:rofl::rofl:

1 Beğeni

Evet :joy::joy: Naxçıvanlı oldun belədi :joy:

2 Beğeni

Benim cevremde cok yolunmalı insan var .:rofl::grin:gel yol onları :rofl:

2 Beğeni

Senin xetrine deyeni yolarim

1 Beğeni

Dayımın karisiyla kapı komşuyuz her gün sinirlerimi hoplatıyor hareketleriyle :rofl:

1 Beğeni

:blush:teşekkür ederim :rofl:

1 Beğeni

Hamileliğin boyunca boyle düşüncesizler cikar konusmak icin konusur Luzumsuzlar. Senin icerde ne büyüttüğünu ne bilebiliyomus Kulagini tika boyle zavallilara. Merak etme oyle bi bakarsinki cok da guzel bakarsin.

4 Beğeni

Bebeğin haftası ile uyumluysa karın görünümü önemli değil. :smiling_face_with_three_hearts: Etrafta cahil cahil konuşan insanlara bakma Bana da göbeğini kapat görünmesin diyorlar. Kafalarını mermere sürtesim geliyor :unamused:

2 Beğeni

teşekkür ederim canım moralim düzeldi sayenizde​:pray::pray::pray:

2 Beğeni

sanki kötü birşey yapmışız yazık yaa düşüncesizler :woman_facepalming:

1 Beğeni

Amaaannn, kim ne derse desin sen neden moralini bozuyorsun ki ?Boşver yaa, gül geç :joy::joy:

2 Beğeni

ilk defa biri böyle dedi de bi garip oldum,ama aldırmıycam dediyniz gibi gülüp geçerim​:smile:

2 Beğeni

Benim de karnım küçük. Eşim bana pazara markete bensiz gitme kimse anlamaz hamile olduğunu carparlar falan diyor :joy: Her insanın fiziki özellikleri bir değil kimsenin sizin moralinizi bozmasına izin vermeyin bazı insanlar bilinçsizce yapıyor bunu bazıları da bilerek. Maaleseff toplumumuzda önceden doğum yapmış herkes kendini çok bilgili sanıyor, siz doktorunuz farkli bir şey söylemediyse moralinizi bozmayın :cherry_blossom:

2 Beğeni

İrem Derici in şarkisini oku, Takmiyorum takmiyicam,kimsenin yanina birakmiycam :joy::joy::joy:ocunu alırsın canim o sana soyleyen kişiden.oda hamile olunca sende ona söylə sana dedigklerinin aynisini,o zaman o hatirlayacak,bi gün ben nergize boyle demişdim diye :wink:

2 Beğeni

@İlknur aynen canim doğru soyluyorsun. :joy:Kucuk çocuğa derler ya hani yalnız dışarı cikma ayak altda kalirsin falan​:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:eşinde sana ona benzer demiş :rofl:hamile oldugumu bilmezler carparlar falan :rofl:doğru diyor aslında :grinning:

2 Beğeni

@Cesurumm :joy::joy: çok güldüm ya sayende :joy::joy: evet aynen öyle çocukmuşum gibi uyarıyor :joy::sweat_smile:

2 Beğeni

@İlknur bende çok guldum :sweat_smile:sende gulduysen ne mutlu bana :kiss::wink:

1 Beğeni

çok hakklısınız​:smiling_face_with_three_hearts:artık önemsememeye çalışıyorum

1 Beğeni

kızı var ya kızı nişanlı evlensin derim​:rofl:takmıyorum takmıycamm​:rofl::rofl:

2 Beğeni