Arkadaşlar sata göre 32+1iz şuan akşamları karında sertlik yaşayan oluyor mu taş gbi bebek toplanıyor resmen top gbi taş gbi oluyor karnım bi sorun olur mu acaba sonlara geldik korkmuyor değilim hareket etsin diye bekliyorum strese sokuyo
Sancı giriyo normal bacim sirtustu yatmamaya calis dimi @Ebru88 @Fadik senin bugün doğuracağın yok gel hele biişe yara @Elif53
Bende 35+1 haftalık hamileyim.normalde yürürken karnıms ertleşirdi .şimdi ekstradan geceleri yatarken karnım taş gibi sert oluyor birde gece kalkıp lavaboya giderken sancı giriyor karbıma hem sertlik hem ağrı
Geçen hafta bi sancım çıkmıştı nst de 40larda en fazla ama olabilir demişlerdi şimdi sancı hissetmiyorum ama taş gbi karın top gbi şişiyo akşamları oluyo genelde de karnım yırtılacak gbi toplanıyo aşırı sertleşiyo çalışıyorum yorgunluktan mı oluyor acaba diyorum ya da bebeğine bisey oldu toplandı mı orda diye tribe giriyorum hareket etsin diye oturup bekliyorum
Yalanci sanci demislerdi bana tarif ettigin tur sertlesme icin ama etiketledigim arkadaslar konuya daha bi hakim onlar gelince daha iyi bilgi verirler
Heh işte aynılarını yaşıyorum ilk gebeliğim bilmiyorum pek bişey eşim de şehir dıısında genelde haftaiçleri tekim kendi kendime tribe giriyorum
Teşekkür ederim cevabın için hep bi korku var içimde herkeste mi böyle bilmiyorum acaba bisey mi oldu bisey mi olacak diye stres bebeğe zarar veriyor ama engel de olamıyorum
Genelde gördugum 25haftadan sora basliyo bu sertlesmeler panik yapma sıkıntı yok vucut kendini hazirliyo ama ole toplanma hissedince bebegi rahatlatmak icin yan tarafima yatip karnimi oksuyorum konusuyorum filan geciyo kisa surede bebekte stresleniyo icerde malum
Bebeğinizin durumu nasıl.benim 2 hafta geriden geldiği için daha çok korkuyorum bugün anestiye kaydım yapıldı doktor geriden gelme biraz daha artarsa acil ameliyata alacam dedi çok korkuyorum.neden geriden geldiğide belli değil.şu am 35 haftalık hamileyim ama geriden geldiği için 33 haftalık hamile oluyorum o yğzden çok endişeliyim
Merhaba bende sol tarafıma yatamıyorum sağa yatabiliyorum.sola yatmaya çalışsamda bir süre sonra sağa dönüyorum.acaba bebeğin geriden gelmesi bu yğzden olabilirmi sola yatma durumu bu kadar etki edermi
1,2hafta geriden gelmesi sorun degil bacim dua et ya safi oku elini karnina koyarak hani sanki bebegi okuyomus gibi olur sifa olur insaallah suyu azsa ve gebelik sekerin yoksa bolbol karpuz ye suyu arttiriyo gelisimi icinde muz,sut,ceviz,kefir,pekmez yersen haftasini yakalar insaallah canim istiyo diye abur cubur tuketme hazir gida paketli urun yeme
Çok teşekkür ederim deneyeceğim hatta deniyorum şuan
Benim haftasıyla uyumlu hatta 1 hafta önde kafa da 2 hafta önde ama çok sorun değil demişti doktor siz de korkmayın
Bence onunla alakalı değil ben de aynı sola yatsam da geri sağa dönüyorum sola çok yatamıyorum haftasıyla alakalı değil
Ben belime vs yastik koyuyorum bisekil sola yatiyorum konuyla alakali faydasi yada zarari vardir yoktur bisi diyemem bilmiyorum cunku
Bende dikkat ediyorum ama işte bir türlü kilo aldıramadım.şimdi dahada dikkat edecem inşallah kilo aldırabilirim .erken doğum yapmaktan korkuyorum zaten bebeğin haftası geride
İnşşallah canım inşallah sağlıklı bir şwkilde bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah
Dogurtmayan ama bir i kadar da uyutmayan sancılarla uğraşırken cevap vereyim. Gayet normal canım… korkma… zamanla hep taş gibi olacak… sonra doğacak
Teşekkür ederim cevabın için rahatladım biraz
Evet doğurmuyor ama asla da uyutmuyor işe giderken de bu durum baya zorluyor ama çok şükür bugünlere