Karında sertleşme

Sanırım söylenenlere göre öyle :sweat_smile:

1 Beğeni

Teşekkür ederim hepimizin sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Sen daha dogurmadinmi kız :rofl::rofl::rofl:

Ben mi :joy:

Bana diyor bana :rofl::rofl:

Yok vazgecti dün gece

Rahat yatmak için hamile yastığı alabilirsiniz bende aynı sorunu yaşıyorum ben aldım tavsiye ederim

1 Beğeni

Bende de aynı durum var şuan hastanedeyim takip. ediyor ilk başta iki hafta sonra 4 e çıktı 35+5 günüm doktor 37 haftada alırız diyor ama.bugun ultrason yaptı suyu da azalmış biraz dedi gelişim gerilemesinde duyun azalmasi beklenilir dedi bende endişeliyim ve öylece bekliyorum 4 doz da ciğer geliştirici iğne vurdular erken alırsak diye

Ne yaşıyorsan aynılarını yaşıyorum bende 32+1 im. Daha dün başlık açtım karın sertleşmesi için. Resmen aynısı birebir. Bir sertleşiyor Kİ nefesım daralıyor kafası sürekli iki göğsümün ortasında kaburgamın altında. Hareket etmese bende telaş yapardım. Genelde sola uzanınca geçiyor ama sola bende çok yatamıyorum hemen sağa dönesim geliyor. Benimde bebek 1 hafta önde. Dün doktora yazdım top gibi olması normal tansiyonun çıkmadığı sürece hastaneye gelme dedi kfkfkfkf

1 Beğeni

Endişelenme canım çok doğal hala aynılarını yaşıyorum. :hugs::blush: Büyüdükçe haliyle alan daralıyor ve kendini gerdiyor. :innocent::cherry_blossom:

Banada geriden gelmesi artsrsa acil ameliyata alacaz dedi.bana ciğer geliştiri iğne yapmadı off bilmiyorum bende çok endişeleniyorum.birde bebeğim eskisi gibi hareketli değiş.bir iki kere hareket ediyor.normalde bu haftalarda bir anda barnını şişirip indirmesi o derece hareket etmesi lazım.ama öyle değil çok üzülüyorum

Elif 38. Haftada mıydın

38+6 bu gün

39 bitmiş nerdeyse hiç bi belirti yok mu

1 Beğeni

Bende bişey yok. Daha 2 hafta önce sancım tuttu diye acillik oldum iğne serum yapıldı. Yatış yapıldı doğmasın diye :confused: Şimdi de doğsun artık diyorum hiç belirti yok Hava öyle sıcak ki, bu sıcağa bile doğmuyo Güya sıcak hava da erken doğuma sebep :grinning:

Kızlar 33. Haftaya gircem sertleşme devam ediyor hareketlerde de bi tık azalma var gibi sizinde öyle oldu mu ?

Evet banada oluyor bu.

Aynıyız suan 33 ve karnım taş gbi suan