30+5 teyim ev işi yaptıkca karnımda ağrı oluşuyor yaşayan var mi
Kendinizi çok yormayın ben de hamileyken o haftalarda zorlanırdım bir iş yapamazdım.Nefesim kesilirdi sanki . Siz de kendinizi çok yormamaya çalışın
Bebek büyüyor diye rahim genişliyör o yüzden ağrılar oluyor canım.
Sen dinlenmeye özen göster
Merhaba, 16+2 haftayim karnimda sertlik hissediyorum normal mi? Birde anlik saga yada sola batma hissi geliyor. Endişeleniyorum. Birdan normaldir diyorum ama ic güdü işte bi an korkuyorum.
Bebek hareketlerinden dolayı oluyor normal merak etmeyin
Ayyy bi soru da ben sorabilirmiyim sanırım benim sindirim sistemimde bi problem var kabızlıktan dolayı bugün bağırsaklarım ağrıdı ve midem biraz garip sanki bulanıyor gibi ama net değil bebeğe bi sıkıntısı olur mu 11 haftalık hamileyim
Merhaba hanımlar ben iki aylık hamileyim şuan karnım sanki regl olacakmisim gibi ağrıyor nedeni nedir sizce
Kizlar 13+3 günlüğüm kaşık ve karın ağrım var normal mi diğer gebeliklerin de ağrı yaşamamıştım
Normal canım dinlenince geçiyorsa problem yok rahim genişliyor
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Bence normal canım dinlenince geçiyorsa problem yok rahim genişliyor
Teşekkür ederim
Hosbuldum canim
19+6 haftalık karnımın içi aciyor neden oluyor bu karnım sertlesmıs ve içi acıyor ılk defa boyle oluyorum canım acıyor resmen@serapanne @Cananevleksiz @NURAN neden oluyor bılıyomusunuz 3 saatır acı cekıyorum saga sola donerkende daha cok acıyor
Büyümeden dolayı olabilir canim eger çoksa bir parol agrı kesiciyi iç hamilelere o veriliyor genelde geçmezse bir doktara gitt mutlaka
Bugun kendım doktordan 3 sate kadar yoktu 3 saatır karnım sertlestını fark etım ve acıyor cok toplam 7 tane ilacım var onlarla kullanıyorum bıde porol ıcersem bebege bısey olur dıye korkuyorum
O zaman üst uste birşey içme hemenn dinlenmeye caliş yat uzan bir kafanı dagitmaya calis
Tamam teşekkür ederım
Burda agrı kesici yok yalnız
Burda demir ilacı vitamin ilacları var doktorunun sana verdigi agri kesici varmi