Karında ağrı

30+5 teyim ev işi yaptıkca karnımda ağrı oluşuyor yaşayan var mi

Kendinizi çok yormayın ben de hamileyken o haftalarda zorlanırdım bir iş yapamazdım.Nefesim kesilirdi sanki . Siz de kendinizi çok yormamaya çalışın

Bebek büyüyor diye rahim genişliyör o yüzden ağrılar oluyor canım.

Sen dinlenmeye özen göster :blush:

Merhaba, 16+2 haftayim karnimda sertlik hissediyorum normal mi? Birde anlik saga yada sola batma hissi geliyor. Endişeleniyorum. Birdan normaldir diyorum ama ic güdü işte bi an korkuyorum.

1 Beğeni

Bebek hareketlerinden dolayı oluyor normal merak etmeyin

1 Beğeni

Ayyy bi soru da ben sorabilirmiyim sanırım benim sindirim sistemimde bi problem var kabızlıktan dolayı bugün bağırsaklarım ağrıdı ve midem biraz garip sanki bulanıyor gibi ama net değil bebeğe bi sıkıntısı olur mu 11 haftalık hamileyim

Merhaba hanımlar ben iki aylık hamileyim şuan karnım sanki regl olacakmisim gibi ağrıyor nedeni nedir sizce

2 Beğeni

Kizlar 13+3 günlüğüm kaşık ve karın ağrım var normal mi diğer gebeliklerin de ağrı yaşamamıştım

1 Beğeni

Normal canım dinlenince geçiyorsa problem yok rahim genişliyor :hugs:

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :two_hearts:

Bence normal canım dinlenince geçiyorsa problem yok rahim genişliyor

Teşekkür ederim

1 Beğeni

Hosbuldum canim

1 Beğeni

19+6 haftalık karnımın içi aciyor neden oluyor bu karnım sertlesmıs ve içi acıyor ılk defa boyle oluyorum canım acıyor resmen​:sweat:@serapanne @Cananevleksiz @NURAN neden oluyor bılıyomusunuz 3 saatır acı cekıyorum saga sola donerkende daha cok acıyor

Büyümeden dolayı olabilir canim eger çoksa bir parol agrı kesiciyi iç hamilelere o veriliyor genelde geçmezse bir doktara gitt mutlaka

Bugun kendım doktordan 3 sate kadar yoktu 3 saatır karnım sertlestını fark etım ve acıyor cok toplam 7 tane ilacım var onlarla kullanıyorum bıde porol ıcersem bebege bısey olur dıye korkuyorum

Bıde ben bu ılaçılaçların hepsını bır ıcersem bı sorun olurmu hangı saatlerde ıcsem daha ıyı olur @Serapanne

O zaman üst uste birşey içme hemenn dinlenmeye caliş yat uzan bir kafanı dagitmaya calis

1 Beğeni

Tamam teşekkür ederım​:blush:

Burda agrı kesici yok yalnız

Burda demir ilacı vitamin ilacları var doktorunun sana verdigi agri kesici varmi