Merhaba canım hoş geldin. Karın ağrısı hamilelikte görülen bir belirti ama sende bu dayanılmaz bir ağrı gibiyse doktora gitmen ferekir.
Öyle çok değil ama yürürken falan batıyor
Rahim büyüdüğü için kendine yer açıyor. Bu yüzden normal. Ama yakında geçecektir.
İnşallah canım teşekkür ederim
Kaç haftalıksın canım.
Bende de olurdu orta haftalarda çok yürüdüğümde
24 +4 tatlım yürürken falan çok batıyor korse aldım ama fayda etmiyor ki
Dayanılmaz ise doktoruna git canım.
Bebeğin rahim içinde büyüýor ya o yüzden dir
Pazartesi günü kontrol var zaten bi soracağım bakalım
Hoşgeldiniz
Gebeliğiniz hayırlı olsun
Geçmiş olsun
Hoşgeldin canım aramıza
Gebeliğin hayırlı olsun
@Eda1
Rahîm büyüdüğü için ağrın oluyor canım korkma
Merhaba @Eda1 hoşgeldiniz
15 haftalık hamileyim hamileliğimin başından beri hep ağrılarla uğraşıyorum 11 haftaya kadar ara ara lekelenmelerimde oldu progestani doktorum üçüncü ay kez dedi ben birnkac hafta geç kestim 5 gündür içmiyorum fakat hala faha yürüyünce. Ağrım oluuor baskı oluyor leke yok çok şükür ama niye böyle anlamıyorum korkuyorum daha yolun yarısı ben on yaş yaşlandım stresten
Doktorunuza söyleyin kestiğimden beri böyle bir sıkıntı yaşıyorum diye belki tekrar başlatır, ben hamileliğin başından bu yana kullanıyorum bir öğün atlasam maaf oluyorum malesef bazı hamilelikler zorlu bazıları kolay geçiyor herkesin sınavı farklı bu dünyada
Magnezyum desteği alıyor musunuz birde oda çok iyi geliyor
Söyledim ağrıyorsa gece yatmadan bir tane icebilirsin dedi normalde sabah akşam aliyordum progestani. Ama evet magnezyum kullanıyorum gece yatmadan alıyorum ben rahat uyumak için farkediyor ama bu gidişle onuda gündüz almayı düşünüyorum
Geçmiş olsun
Bence de doktora bilgi vermelisiniz genelde ağrılar hep oluyor ama yine de aksatmamak lazım
5 haftalik hamileyim karnimda nabiz atar gibi bir agri oluyor arada normal mi nedeni ne acabaa
Normal rahim alışmaya çalışıyor bebek yerlemeye calisiyo rahim büyümeye basliyo yani olacak şeyler tatlım o yüzden başlarda dinlenmene bak
Evet rahim büyüp geliştiği için oluyor
Ağrı değildir de pıt pıt atan şey atardamardır