Karında ağrı

Merhaba canım hoş geldin. Karın ağrısı hamilelikte görülen bir belirti ama sende bu dayanılmaz bir ağrı gibiyse doktora gitmen ferekir.

2 Beğeni

Öyle çok değil ama yürürken falan batıyor

1 Beğeni

Rahim büyüdüğü için kendine yer açıyor. Bu yüzden normal. Ama yakında geçecektir.

3 Beğeni

İnşallah canım teşekkür ederim :hugs::rose:

1 Beğeni

Kaç haftalıksın canım.

Bende de olurdu orta haftalarda çok yürüdüğümde

2 Beğeni

24 +4 tatlım yürürken falan çok batıyor korse aldım ama fayda etmiyor ki

1 Beğeni

Dayanılmaz ise doktoruna git canım.

Bebeğin rahim içinde büyüýor ya o yüzden dir

1 Beğeni

Pazartesi günü kontrol var zaten bi soracağım bakalım :rose:

2 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face:

Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman::ribbon:

Geçmiş olsun :blush:

1 Beğeni

Hoşgeldin canım aramıza :star_struck: Gebeliğin hayırlı olsun :two_hearts: @Eda1 Rahîm büyüdüğü için ağrın oluyor canım korkma :hugs:

2 Beğeni

Merhaba @Eda1 hoşgeldiniz :bouquet::star_struck:

1 Beğeni

15 haftalık hamileyim hamileliğimin başından beri hep ağrılarla uğraşıyorum 11 haftaya kadar ara ara lekelenmelerimde oldu progestani doktorum üçüncü ay kez dedi ben birnkac hafta geç kestim 5 gündür içmiyorum fakat hala faha yürüyünce. Ağrım oluuor baskı oluyor leke yok çok şükür ama niye böyle anlamıyorum korkuyorum daha yolun yarısı ben on yaş yaşlandım stresten​:cry:

2 Beğeni

Doktorunuza söyleyin kestiğimden beri böyle bir sıkıntı yaşıyorum diye belki tekrar başlatır, ben hamileliğin başından bu yana kullanıyorum bir öğün atlasam maaf oluyorum :roll_eyes: malesef bazı hamilelikler zorlu bazıları kolay geçiyor herkesin sınavı farklı bu dünyada Magnezyum desteği alıyor musunuz birde oda çok iyi geliyor

4 Beğeni

Söyledim ağrıyorsa gece yatmadan bir tane icebilirsin dedi normalde sabah akşam aliyordum progestani. Ama evet magnezyum kullanıyorum gece yatmadan alıyorum ben rahat uyumak için farkediyor ama bu gidişle onuda gündüz almayı düşünüyorum

1 Beğeni

Geçmiş olsun :pray::pleading_face:

Bence de doktora bilgi vermelisiniz genelde ağrılar hep oluyor ama yine de aksatmamak lazım

1 Beğeni

5 haftalik hamileyim karnimda nabiz atar gibi bir agri oluyor arada normal mi nedeni ne acabaa

1 Beğeni

Normal rahim alışmaya çalışıyor bebek yerlemeye calisiyo rahim büyümeye basliyo yani olacak şeyler tatlım :smiling_face_with_three_hearts:o yüzden başlarda dinlenmene bak

3 Beğeni

Evet rahim büyüp geliştiği için oluyor :innocent:

1 Beğeni

Ağrı değildir de pıt pıt atan şey atardamardır :blush: