Kap atışını duyamadik (Sakarya )

13 +3haftalık oldum ,şuan kanamam kesildi ama ağrı devam da çok şiddetli gelil ağrı da dün gece vurdu devam ediyor

Allah yardimcin olsun ozaman biraz disini goster nasil konusmak de devlette baska doktora gecme sansin yokmu ya nacizane fikrim ama kadin doktor iyidir diye randovi aliyoruz ama erkek doktorlar biraz daha mutevazi sanki allah yardimcin olsun

Anladim hic duymadinizmi buzamana kadar kalp atisini acile git cok agrin varsa

Biri de sana acıyorum bu yaşta çocuk sahibi mi olmak istiyorsun daha sen çocuksun dedi :expressionless:bu bı de özeldi teseturumden felan da etki yaptı

Doktordan yana bahtım kara devlette de özelde de denk gelemedim inşallah iki hafta sonra gidince iyi bir doktora denk gelirim

Allah askina ya doktoru degistir yoksa sana kafayi yedirtir sen dogurana kadar​:rofl:

Bu ilk doktorumdu sonda değiştirdim kanama için birçok doktora göründüm şuan her şey iyi ilerliyor bakalım

1 Beğeni

Ay insallah progestan verdilermi kanaman icin

1. Haftadan 12. Haftaya kadar kullandım son beş gün de iğne olarak aldim

Hangi renk peki kanaman

Orta dönemde kirmizi geldiği de olmuştu ancak koyu renkte idi sürekli

Kahverengi gibi tamm onda insallah bisey olmaz. Bu son gityigin doktor kalp atisini duydumu sabret bakalim cok agrin olursa git acile ezdirme kendini kocanla git teseddur falan bahane sizi ilgilendirmez de gerekirse dava bile acabilirsin hakaret davasi

1 Beğeni

Eşim gerekeni yaptı tutustular zaten merak etme kalp atışı var Elhamdülillah bunlar en başta idi Cook baş bu acıma meselesi de bu bebeğe hamile olmadan önce idi sonrakiler de kanama olunca idi

1 Beğeni

Sukur ya sevindim ben yeni katildim bu uygulamaya ondan tam cozemedim en yeni en eskisini :person_facepalming::rofl: biraz daha evde istirahat et kahverengi kotu degil diye biliyorum ama yinede cozum bulmak lazim napalirizki

Anladım merak etme sanırım sen kalp atışını daha duyamadigimi düşündün ben onu soru soran kardeş için yazdım buradaki herkes sana yardımcı olur zamanla daha iyi alışırsın hoşgeldin

Sagol canim bayagi aydinlatici konular var cok guzel hosbuldum sende takma kafana insallah sag salim alirsin kucagina allaha emanet ol

1 Beğeni