Elhamdülillah dedim ya bacım bana bile yeni yeni oluşuyor dedi 6+5 de bir de bu devletler gerçekten insanın canını çok sıkıyor baksana sağlıklı gebeliği sonlandırmak istiyorlar bana da kanamam olunca sürekli kürtaj ağızlarından düşmüyordu doktorunu gerçekten çok iyi seçmelisin Rabbim yardımcın olsun senin adına çok sevindim
Gebelik sonlanicak sanırım hanımlar radyolajidi duyamadi kalbi negatif dedi
Hayırlısı olsun Olmazları OLDURAN bir Rabbin var bakmışsın bir evlat daha nasip olmuş bol bol dua et
Hakkında hayırlısı olsun canım çok üzgünüm
Ben bunu görünce sinirlendim ne dengesiz insanlar var
Bugün hep aklima geldiniz ama anca yazabildim. İnşallah güzel haberler alırsınız ben size dua edicem
Ben ilk hamileliğimde ilk acile gittiğimde atan kalp ikinci gittiğimde durduğunu öğrendim siz böyle anlatınca o günler aklima geldi allah dayanma gücü versin
Rabbim sabır versin sevinçle bekliyoruz bir anda bir kelime ile yerle bir oluyoruz
Ben de çok sinirlendim, böyleleri doktor olmasın
7 haftalikta zor ogreniliyor daha cook erken
Aynen öyle sabretmek lazım şimdi ise 13+3 günlük olduk elhamdülillah
Ben bugun duydum rabbime sukur 7 hafta iki gun daha hepinize nasip olur insallah daha cok erken bende senin kadar gittim goremedi onun icin acele etme
Bende oldum sonra ozele gectim bazi devlet hastaneleri iyi ama bazolari cok vicdansiz merhametsiz ksnamam var dedim aradim kadin bana beni neden ariyorsun falanca hastanenin aciline gitsene dedim sizde muayeme oluyorum sonucta orasida hastane sonra karar degistirdim ozele gectim hemen progestana basladik sukur iyiyim
Özele ben de gecemeyi çok istedim ama 42 bin. TL fiyat biçti
Muayene hersey icindemi dogum nerde yasiyorsun canim
İnanmazsin biri bana geleceği ben göremem dusecekse dusecek kalacaksa kalacak hem bu kadar üzülme daha çok küçüksün yine olur dedi böyle devam ederse kürtaj meselesi olusuyordu neredeyse sinir olmuştum
Ankara’da yaşıyorum her şeyi ixinde doğum paketi 42000
Merhaba ben de ilk gebeliğimde aynı durumu yaşadım. Kalp atışını alamadık. İnanmayıp 3. Doktor görüşünü alıp öyle kabullenmiştim. Acaba yanılma olabilir mi diyerek. Doktor ultrasonda bebeğe giden damarları gösterip bak buralara kan gitmiyor gitseydi yaşardı demişti. Yani sadece kalp atışı sesi değilmiş tanı koyarken baktıkları. Kese etrafında kanama olup olmaması da onlara bu fikri veriyormuş. Size geçmiş olsun diyorum çok yakında yaşadığım için bu duyguyu sizi anlıyorum. Çok zor, üzücü ama geçecek
Ben daha konusmadim sadece muayeneye gidiyorum ucreti 500 lira hayirlisi baska hadtanelere bak
Devlete gideceğim mecbur bacım duada. Başka bişey gelmiyor elimden
Ama daha cok kucukki yani bunu soylemek icinde cok erken kurtaj icin bak 7 haftalik daha yeni duydum biraz arastir insallah bulirsun ozel yada tek seferlik ozele git agrim var diye herseyine baktir yine ayni doktora devam et devlette