Kap atışını duyamadik (Sakarya )

Selam kızlar doktor kontrolum vardı. Bugün az önce çıktım ultrasonla bakıldı karından ve alttan embriyo oluşmuş fakat kalp atışını izleyemiyorum dediiler

Radyolojiye gittim ultrasonla bakıldı ve aynısı söylendi bebek var ama kalp atışı yok

Doktorun yanına çıktım ve bebeğin alinmasi söylendi ama benim karın ağrım kanamam yok

İlk kabul ettim kan verdim ama daha sonra ben bı kaç gün beklemek istiyorum dedim hiç biseyim yok çünküdoktor bana gülerek çocuğun canlamasini bekliyorsun dedi şuan doktoru şikayet etsem yeri

Perşembe veya cuma farklı bı doktora gidicem @sakarya-anneleri Medar Hastanesi’ne gidicem doktor önerilerini alabilirmiyim

2 Beğeni

Çok üzüldüm canım ne diyeceğimi bilemedim Allah’tan ümit kesilmez bir başka Dr muayene ol o da aynı şeyi söylerse yapicak bir şey kalmıyor

1 Beğeni

Burak Hazine ve Doğay bey

Burak hazinenin instgram hesabima bakin derim

1 Beğeni

Kaç haftalık şuan bacım

Çok üzüldüm canım allahtan ümit kesilmez sen başka doktora da bir görün. İstanbulda olsaydın kendi doktorumu tavsiye ederdim mükemmel bir doktor ama sakaryayi bilmiyorum. Dualarım seninle :palms_up_together:

7 hafta bitti galiba çünkü en son 5 gün önce yorumda doktor da 6 haftalık uygulama da 8 haftayi gösteriyor demişti

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun. Eğer randevu bulabilirseniz Burak hoca var Medar’da. Herkes epey övüyor. İnşallah gönlünüze göre olur her şey.

2 Beğeni

İlk gebeliği öğrendiğim doktorda kalp atışını duymak istedim 5. Haftada keseyi görmüştüm dayanamayıp 6+5 de bir daha gitmiştim doktor kalp atışı daha yeni yeni oluşmaya başlıyor şu minicik ışığı görüyor musun yanıp sönüyor o kalp atışı demişti nokta kadar biseydi daha erken gelse idin kalp atışını göremeyebilirdik dedi hatta daha yeni yeni oluşuyor diye her ihtimale karşı bana dinletmemisti bile

1 Beğeni

Dualarımız @AYCAN ile inşallah Rabbim gönlüne göre versin ve inşallah kalp atışını duyar

Zühre sende mi Sakaryadasin nereden biliyorsun. Burak hocayı :face_with_hand_over_mouth:

Aa burak hocanın fanıyız çok tatlı bir hekim bende yakından takip ediyorum :hugs:

2 Beğeni

Ben ona gitmeyi çok istemiştim de fazla samimi diye eşim yollamadi :rofl::rofl::rofl: kiskancliktan

2 Beğeni

Başka bir doktora daha görünsen iyi olur bence de ondan sonra da ne yapılacaksa yapılır zaten. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun arkadaşım :pensive: inşallah güzel haberlerle dönersin buraya

Çok üzüldüm, umarım kalp atışını duyarsınız :pleading_face:

1 Beğeni

Aslıhan hanım iyidir benim doktorum sıra bulmak zor oluyor tavsiye ederim :blush:

1 Beğeni

7+1 dediler

2 Beğeni

Burak hocanın da çok hastası var ona da gidebilirsiniz kendim deneyimlemedim ama iyi duruyor birde Duygu hoca var yeni geldi benim eski doktorumun yerine onu da takip ediyorum iyi bir doktor

2 Beğeni

Arkadaşımda onu önerdi cokcok iyi bı doktormus

2 Beğeni

Genel olarak hepsi de iyi inşallah güzel haber alırsınız ancak sıra bulmak zor oluyor hemen bakın internetten ya da arayarak da olur

1 Beğeni

Selam kızlar tekrar doktora geldim devlete geldim eğitim araştırmaya alttan ve katında bakıldı ben görüyorum eminim dendi dinletmedjiler ana aminiz dendi radyolojiye gönderdiler öğle arası olduğu için bekliyorum dualarınız ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim biraz daha iyiyim şuan sabah çok çok kötüydüm size bilgilendirme yapacağım yeni konu açarak :pray::blue_heart::fairy::blush:

6 Beğeni