Kan testi sonucu

Bayanlar test yaptirmaya gittiginizde testin sonucunda tiroit yuksekligi sorunu olan ciktimi

Ben gebe değilim ama gebelikte olan bir şey hemen hemen herkeste çıkabiliyor doktorunuzun verdiği ilacı düzenli kullanım sakın ihmal etmeyin benimde tiroid var değerlerim yüksek ama ilacımı kullanıyorum düzenli sizin degerleriniz kaç TSH ınızz

Hayır ben ayın başında gitmiştim doktorum gebe kalırsan sadece tiroid ilacı icecegimi söyledi tabi ki iyotunuza dikkat edin kaya tuzu tüketin karnıbahar felan fazla tüketmeyin umarım bir şey olmayacak​:heart::heart:

Kendi kendine ilacı felan birakmayin saatinde ve hergun için benim 19 ve çok hızlı çalışıyor ilaç kullanıyorum bilmiyorum gebelikte ne tür sorunlari yaşayacağımı

Banada ilac verdi kullaniyorum bilmiyorum bazen endişe ediyorum daha yeni hamileyim 7.hafta falan baska ne ilaci kullaniyosunuz hamilelikte doktorun verdigi ilaclardan

Herkese aynı ilacı vermezler canım değerine göre ilaç verirler şuan dozu düşüktür diye umuyorum seninkini yeni hamilesin kendini hiç yormaa iş fazla yapma sürekli dinlen tiroid fazla yükselirse düşüğü ve erken doğuma sebeb olabiliyor o yüzden dikkat edin derim inşallah birşey olmaz :heart::heart:

Günde kaç doz almaniz söylendi yüksek çikmiş sizin baya