Yolk denilen varmı onla ilgilo bi ayrinti
Yolk vardı aynen 5.ci haftada gittiğimde
Birazdan gidecem arkadaşlar iş yerinden izin aldım doktor randevume gidecem bakalım hayırlısı
Insallah hayirli sonuclarin olsun haber edersin
Tamam canim geldim şuan doktorumu bekliyorum ameliyatta doktorum hayırlısi bakalım haber ederim
Naptin canim
Canim hamd olsun rabbime bebegimi gordum kalp atisini duydum net olarak vajinal ultrasondan duydum normal ultrasonda tam net duyulmadi emin olamadik bebege falan vajinadan bakti allahim o nasil mutluluk anlatamam allahim herkese nasip etsin
Bende sizinle ayni durumdayım 6hafta 3 günlük bugün gittik doktora kese var bebek yok aklımı oynatacağım çok kafama takıyorum
Ayy cok sevindim sukurler olsun … bende yarin 6. Haftama adım aticam 12 aralik randevu insallah bende bebegi görürüm. Karindan ultrasonda da gordu ama dimi bebeği
Gozun aydin canim bende bugun 6. Haftama girdim dun doktorum benimde bebegi goremedi 10 gun sonra tekrar gidecegim insallah gorunur benimde
Çok şükür
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kızlar hepinize çok tesekkur ediyorum söyle söyliyim ilk önce normal ultrasonla baktı doktor onda bebegimi gördüm ama tam net gibi de degildi bi gördüm bi göremedim kalp atısını açtı duydum ay hocam duydum dedim ordada basladim aglamaya zaten tam sulu gözüm ben ya iyice sulu göz oldum sonra tam net olalım diye hoca bide vajinal ultrason yapalım dedi teyzeleri o kadar nettiki maşallah Allah dünyanın en güzel kalp atışıydı o anne icin varya en güzel duygu inanın Rabbime sonsuz teşekkür ediyorum devamlı evladıma kavuştugum icin bide cok aglar oldum hiç gözlerim durmuyor
Yaa kıyamam sana
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benimde aynsi oldu 5 +4 dedi doktor haftaya gel bebeği ve kalp atışını görelim dedi normal mi sizce bu durum çok panik yaptim
Amin canım benim harika bir duygu bir anne için
Merhaba @seher hoşgeldiniz
Selam arkadaşlar 8 hafta 5 günlük hamileyim bugün doktor kontrolüm vardi normal şartlarda bugün kalp atışını falan dinlemeye gitmiştim ama doktor kalbinin oluşmadığını kalp atışını duymadığını söyledi tekrardan detaylı ultrasona gönderdi oradaki doktor da aynı şeyi söyledi şimdiye kadar kalp atışlarının duyulması lazımdı dedi yukarda gönderdiğim raporu verdi bende doktoruma getirdim doktorum bana sağlıklı bir gebelik değil 1 hafta sonra tekrar gel dedi ne yapmalıyım bebek karnım da ölmüş olabilir mi
Böyle durumlarda doktorlar beklemeyi tercih ediyorlar canım İnternette bende çok araştırmıştım çok ileri zamanlarda kalbi atmaya başlayan olmuş bir bak istersen onlara. Zaten gelişimi durmuşsa haftaya kendini belli edecektir ve vücut onu düşük ile atmak isteyebilir. Bebek ölmüş olarak düşünme lütfen başından beri sağlıksız bir embriyo olabilir. Sağlıklıysa geçte olsa kalbi atar haftaya kese gelişiminden belli olur. Zaten sonuç kağıdında 6 hafta 3gün yazıyor belki geç döllenmedir
İçimi bir nebze de olsa rahatlattınız çok teşekkür ederim 15 gün önce gittiğimde doktorum kesesi oluşmuş çok sağlıklı görünüyor demişti bu gittigimde sağlıklı bir gebelik olmadığını söyledi