Kasım ayı doktor kontrolleri gönderisinden tartışılmaya devam ediliyor: Yumurtalarim falan gozukuyordu ultrasona girdim uc kez falan en son bugün girdim gene rahmin falan iyi dedi kesede oluşmuş ama bebek yok henüz kalp atısıda yok bide hamilelik belirtilerini yaşamıyorjm henüz durum bunlardan ibaret agladim falan hatta bugün göremeyince bebeği böyle işte bugün aralık 1 ve bebeğim 5 haftalık 6 gunluk doktorum 1 hafta daha bekleyelim dedi bakalim ne olcak iste korlkuyorum yani
Ağlama lütfen
8-10. haftalarda kalp atışını duyan hamişlerimiz var burda. Ben duyacağına inanıyorum
Dualarım seninle
Arkadaşım üzme kendini bazen kalp atışı geç duyuluyor. Benim 7. Haftada duyuldu. İnşallah annesini çok bekletmez
Ama bebeğimde yok henüz kese var kocaman gözüküyo bebegim gözükmüyo bırak kalp atısınıda yani agladim iste dün hatta ultrason cekilirken doktoruda uzdum bebeğimi göremiyoruz henüz çok korkuyorum bu durumdan
Kese gozukuyo bebek yok icinde goruntude de belli bide daha bugün altıncı haftaya girdimCanım bide şu var hamilelik belirtilerimde yok kusma tat kaybı yada işte koku özellikle korkuyorum yani bebekte görünmüyo kesede henüz iyice korktum bide herseye agliyorum ben ya hormonlardanmi bilmiyorum bebegi göremedim diye gözyaslarim sel gibi akti orda
Nurancım çok güzel diyosun demesine de kesenin içinde bebegim yok kalp atısı hadi olur bi şekilde kesenin içi boş gözüküyo ben ondan korkuyorum bugün tam 6 ıncı hafta oldu
Bide kusma vs olmadı henüz tat koku ile ilgili durumlRda yok korkuyorum iyice kndan
Annesini çok bekletiyo işte kesenin içinde bebek yok bide en önemlisi görünmüyor mide bulantısı falanda yasamadim hrnüz belirti yok daha endişelerim işte bunlar
Canım her hamilelik farklı illa kanaman olması illa mide bulantısı yaşanan gerekmiyor ki 8. Haftaya kadar bebeği de kalp atışını da duyabilirsiniz bir hafta içerisinde vucüdumuzda neler değişiyor bebek nasıl büyüyor birden o yüzden ben endişe etmemen gerektiğini düşünüyorum çok vesvese yapıyosun
Her gebe olan bu belirtileri yaşamıyor ki, bu yüzden strese girmene gerek yok
Hiç gebelik belirtileri yaşamadan doğuma giden hamileler de oldu burda
Hepinize teşekkür ederim birazda olsa içime su serptiniz iyiki varsınız saolun benim beklemem lazım o halde sadece sabretmem lazım biraz daha dediğiniz gibi
Cok fazla stres yapma bende dayanamayip erken gittim kese göründü ama bebek ve kalp atisi yoktu bu ay insallah ikisinide gorecegim Rabbım izin verirse biraz akisina birak canim ve tadini cikar mesela bende gebelik belirtileri agir geciyor uykudan kafami kaldiramiyorum yemek yiyorum kusuyorum kokular beni delirtiyor kusmam icin en etkili sebep yani herkeste ayni olmaz hic belirti yasamayan arkadaslarim var.
Canim benim öylede bugün 6.cı haftaya girdim korkuyorum artik bebegim gorunmeyince kese mükemmel islevi belli ama bebek ve kalp atısı yok kafama takiliyor bu durum agla agla zaten kötü oldum 21 ekimde adet olduydum en son belki ortalarinda veya sonlarinda yumurta döllendi ondan bebek henuz gözükmüyoda olabilir doktorlar bile bilemiyo sonucta kadinlarin ne zaman hamile kaldiğını onun icinde geç gitseydim böyle sıkıntı çekmiycektim biliyorum belki benim üreme dönemim geç oldu belki kusma yemek kokulari vs yeni basliycak onun için eşim de allah razi olsun ondan en büyük dayanagım bana hic acele etme uzulme falan diyo beklemek lazim hamilelikte ben bu süreçte onu anladim ve kendimi topsrlamam lazim bnim de bi an önce
Sakin stres yapma kendinden daha cok minige zarar veriyorsun inaniyorum ki ikimizde bebislerimizi gorecegiz
Canım şimdi işte artık yapacağım şey belli gerçekten beklemek benim aadetimden daha yeni 11 gün geçti çok acele ettim ben baktırdım erkenden ultrasonla falan 8.ci haftada falan gitmeyi planlıyorum doktora daha bugün yeni 6 haftalık oldu bebeğim çok yeni cidden
Ben keseyi 5+0 da gördüm kalp atışı ise 6+5 de daha yeni yeni oluşmaya başlamış o yüzden panik olma bebeğin daha yeni yeni oluşuyor annesi kimisi 7-8-9. Haftada duyuyor kalp atışını sakin olmaya çalış iyi düşün iyi olsun
Yok bebegide goremedim de ultrasonda ondan korktum yani bebegi görsem belki bu kadar aglayıp üzülmezdim sanırım doktor hayal meyal bişeyler var gibi dedi ama kese net olarak belli bebek yok henüz
Bebekle birlikte kalp atışı yeni yeni oluşuyor demişti zaten bana da ilk oluştuğu anda gitmişim ben öyle söylemisti merak etme yani görürsün Allah’ın izniyle
Inş.canım saolasın Allah büyüktür daha 6.cı haftadayım zaten 2 hafta sonra kısmetse giderim doktora diye dusünüyorum haftaya gitmiycem bana haftaya gel dediydi gittiklerim felaket tellağlari hepsi lanet olasıcalar daha beter üzdüler beni gidince bi boktan anladıklarımı var ne zaman üreme oldum hamile kaldım sonuçta onu bilemiyolar onun için geç gitmek lazım bunlara erken gidince moral bozmaktan başka bişey yaptıkları yok
6 + 1 bnimde bugün belirtiler bendede var aslına bakarsan devamlı uyuyorum sürekli yorgunluk var meme uçlarım inanılmaz acıyor devamlı ağzımda değisik bir tat var yemek yiyesim yok bnim sadece yeyince midem bulanıyo biraz kalp çarpıntım oluyor falan bu şekilde