Kalp atışını duyamama

Bende de öyleydi canım sıkma canını. Beşinci haftada bazı gebeliklerde sadece kese gözüküyor. Büyüdükçe kendini belli eder annesi

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @seher

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Inş.sehercim bugun tam 6 hafta 2 günlük oldu bebeğim baktırmıycam ama daha henüz bu hafta degil bi dahaki hafta cuma gunu bi ihtimal cunku lanet olasi doktorlar psikolojimi bozdular bi hafta daha göremessek bebeğe vajinal bakacaz o zaman da yoksa boş gebelik olabilir bilmem ne dediler biri yaştan dolayı risklisin dedi bilmem allah cezalarini versin bunlarin iyi olan insani bile öldürürler bunlar onun icin 2 hafta daha bekliycem kanamam yok masallah bisey yok gayet iyi ilerliyoruz bence bebeğimde saglikli buyuyor allahin izniyle daha cok kucuk su an bile ya 6 haftalik 2 günluk kucucuk seye bile hep olumsuzlari konustular ya delirttiler psikolojimi bozdular benim bugun bile işe gidemedim onlarin yuzune sinir bozuklugundan iki gün rapor aldım

1 Beğeni

Canım benimde 5+6 da gittim kese var bebeği görmedi bir hafta daha bekle dedi cuma günü 6+2 olucam. Kendi canını boşuna sıkma. Haftaya gözükür 6. Hafta geçmeden görülen çok az bi kısım çünkü

1 Beğeni

Selam arkadaşlar 7+2 gebeyim bugün doktor ultrason muayenesinde kalp atışını duyamadı kese de sorun yok kanamada olmadı başına böyle bişey gelen yada duyan lütfen yazabilir mi

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Fatma51

Gebeliğin hayırlı olsun şimdiden :heart:

1. haftaya kadar kalp atışı duyulabilir. Umarım o güzel sesi duyarsınız :pray:
1 Beğeni

Merhaba @Fatma51 hoşgeldiniz :bouquet: belki geç döllenme olmuştur umarım daha fazla annesini bekletmez de yakında kalp atışını duyarsınız :palms_up_together:t2::innocent:

2 Beğeni

Benim ilk gebeligimde öyle olmuştu kalp atışı yoktu kese boştu benim ayni kesede ikizdi bebekler gelişmemişti hamileligim kendi kendine sonlanmişti sonra kürtaj oldum maalesef umarim sizinki ayni olmaz psikolojik olarak insani çok etkileyen bir durum rabbim kimseye yaşatmasin sizin icin dua edeceğim :pray:

1 Beğeni

Malesef bende kürtaj oldum çok üzgünüm rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın

3 Beğeni

Başınız sağolsun rabbim yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda tekrardan sağlıklı bir şekilde nasip eder :white_heart:

2 Beğeni

Çok üzüldüm rabbim yerini doldursun inşallah üzülmeyin benimde öyle oldu suan 9 aylik hamileyim bu arada ne zaman kürtaj oldunuz yaziniz yeniydi

Bende bugün gittim canim 5 +5 oldum bende bugün kese var bebek görünmüyor haftaya gel dedi kalp atışınida duyarız dedi doktor

1 Beğeni

Ben de yıllardır çocuk sahibi olmak için bekliyorum haliyle bende tedirginim bebeğimi görmek kalp atışını duymak istiyorum inşallah duyarız

1 Beğeni

Kızlar bugün bebeğim tam 6 hafta 4 günlük oldu doktor cuma gel demisti ben biraz erken gidiyorum çarşamba bugün ama arada kalp çarpıntım oluyo onun için düsük dozda bisey verebilirmi yada o durumda ne yapmam gerektigi hakkinda bilgi almak icin gidecem esas ama gitmişken 6 hafta 4 günlük belki görülür ultrasonda kalp atısı duyulur belki diye gidecem bide bakalım hayırlısı diyelim​:blush: artık iyiyim ama çok sükür epey toparlandim kendimi sıkmıyorum artık öyle hamd olsun daha iyiyim yani önceye nazaran dahada haber ederim bakalim sonuc ne olcak dua edin bana canlar :palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Canım ben kendi hesabıma göre 7+1 diye gittim doktor bebeği gördü 6+1 dedi senin çok erken kendini niye üzüyorsun bekle biraz daha kese kaç cm çıktı

1 Beğeni

Canım o zaman gittiğimde kese 5 haftalıktı şimdi 6 hafta 4 günlük oldu bebeğim umarım görürüm bakalım resimdeki gibiydi o zaman gittigimde

1 Beğeni

Görünür İnşeALLAH canını sıkma haftan erken daha 6+4 de görünür İnşeALLAH

Canim 6 + 4 oldu bugün tam zaten inş görünür bakalım size haber ederim 15.30 da randevum var doktora hayirlisi bakalim ne olcak

1 Beğeni