Kalp atışı

Selam kızlar kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz ??

7.haftada duydum

6 hafdada keseyi gordum 10 hafdada kalp atiwin duydum

56 kişi görüp iki kişi cevap vermiş ay çok sağolun çok yardımcı oluyorsunuz…

Canim benim en saliklisi 10 hafdada.gitmen kalp atiwi icin benim yurt diwindaki doktorum cok guzel o bana tavsye etmedi 6 hafdalikda kalp atiwin soyledi cocuk icinde senin icnde iyi diyil

Doktorum haftaya gitmem gerektiğini söyledi şuan 5 haftalık oldu bi önceki gebeliğim de kalp atışı olmadığı için almışlardı bu seferde öyle olur diye çok korkuyorum :pleading_face::pensive_face:

9 10 haftaya kadar yolu var duyarsın inşallah sıkıntı olmaz. Bende yarın gideceğim 7+5 olacağiz inşallah duyarız . 5+4 te gitmiştim en son keseyi kontrol için herşey yolunda mı diye. Çok heyecanlı oluyor beklemesi :smiling_face: günler geçmiyor sanki

Aynen öyle :face_holding_back_tears: düşünmekten edemiyorum Rabbım hayırlısıyla duyamayi nasip etsin inşallah

Ben de ilk cocukdan sonra hamile kaldim 5 hafdada kalbi durmuwdu kurtajla aldilar 2 yil sonra yine hamile kaldim yinede korkuyordum bebeye bi wey oldu diye doktor 6 hafdada keseyi gordu kalp atiwi var ama dinlemek iyi diyil hem cocuk icin hem senin icin dedi 10 hafdada cocukun kalp atiwin duyurdu 1 defa kalbi durdu diye yine duracak diye bi wey yok HER ZAMAN doktorum bunu soyler bana

INWALLAH iyi olur kalp atiwnda kucaqna Almayda ALLAH nasib etsin

mrb 6 haftalıkken duydum. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Amin çok sağol çok teşekkür ederim :cherry_blossom::hugs::hugs:

Amin inşallah

1. Haftada duyduk bizde çok şükür

6 haftalıkken duyduk

Gittinizmi doktora kac haftalikti duyabildinizmi :heart::folded_hands:

5 haftalık kontrole 4 gün var ultrason da kese yeni oluşmuştu çok küçüktü o zmn 4 haftalikti 5 olmak üzereydi daha doğrusu inşalah duyarız​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Ben bugün gittim doktora duyamadık. 7+5 ti. Ben 8 gün sonraya bi daha randevu aldım 8+6 olacak o zaman a beklemek istedim.

İnşalah duyarsin :palms_up_together:t2::heart:

Amin inşallah