Kalp atışı

1. Haftamda gitmiştim duyulmamıştı 1 ay daha bekledim 10 haftalıkken duymuştum şükür böyle gecikmeler oluyor sizde de öyleyse rahat olun kalp atışı duymak için alttan bakma isteyebilirler ama ben düşme riskine karşılık istemedim Saolsun doktorumda böyle bi teklifde bulunmamıştı

Kese içinde bebek görünüyordu ama dimi

Ben ogrenir ogrenmez gittim ve 6+1 günlüktü direk kalp atışı duymustum

Alttan da baktı. Başka doktora gönderdi acil bölümünde radyolojide ultrason doktoru na. Çok çok düşük ihtimal diyor 6 hafta ile uyumlu çoktan olması lazım dedi. Ama ben beklemek istedim her şeye rağmen Allâh büyük sonuçta. Aksi bi durumum da yok şuan çok şükür gebelik belirtileri devam ediyor ve kanama vs. Yok. Araştırdığım kadarıyla aniden kesiliyormuş hamilelik belirtileri kötü bi durumda. Bakalım 8 güne ne olacak.

Evet bebek var ama 6 hafta uyumlu ama kalp atışı yok işte

Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Âmin hepimizin inşallah :palms_up_together:t2:

Bizide haberdar edin

Tabi inşallah ederim

1. Haftada duymuştum ben inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Amin inşallah çok sağol

mutlaka bekleyin belki cihaz cok iyi değildir o cok fark ediyor. Kalp atışı duyulmasa bile kesenin içinde bebeğin hareketi ve kalp atışı görüle biliyor, bende 6 haftalıkken kalp atışı görüyorum demişti doktor.

Bekliyorum bakalım inşallah olur

Şu an kaç günlük bebek yani son adet tarihine.gore ne kadarlık görünüyor ? Sürecimiz aynı olabilir

5+3 oldu bugün pazartesi günüde kontrolüm var

Benimde 5+1 ama 22 sinde randevum çok merak ediyorum

Benimki daha önce bir kürtaj olduğu için ve tedaviyle olduğu için doktor yakindan takip etmeyiliz dedi inşalah sağlıklıdır

İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız

Amin sizde öyle :cherry_blossom::cherry_blossom:

Amin​:folded_hands: teşekkür ederim