Kalça ağrısı

1. Haftamdayım gebeliğin 2. ayından beri ne Sağıma ne soluma yatamıyorum. Aşırı yumuşak bir yastığın üzerine yatabiliyorum Ama artık o da ağırlık arttıkça yetmiyor. Bu inanılmaz ağrı gece saat başı kaldırıyor hiç yaşayan yok mu?
2 Beğeni

Ben de 11 haftadayım. Kaç gündür kalçam ve kuyruk sokumumda aşırı bi ağrı var. Kalktigimda Sanki taşıyamıyorum bi ağırlık hali var ve uyurken dönmek isteyince de aynı şekilde çok ağrı hissediyorum. Zor donebiliyorum. Cok ayakta kaldığım günlerde böyle oluyor sanırım

Siz birde 35-39lara gelince görün :joy::joy::pleading_face:

1 Beğeni

Kız sen daha doğurmadın mı :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::rofl:

2 Beğeni

34+3 deyim al benden de o kdr o haftalarda belim ağrıyo su bu diyodum asıl agrilar 32 den sonra başladı bende :sweat_smile: ödemi hiç soylemiyorum bile hareket kisitliligi bebegin sert hareketleri mide yanmasi gecmiyo geceler

2 Beğeni

Normal canim esneme hareketleri yap mutlaka çok faydası oluyor

Hayır 40 haftaya giriyorum yarın 39 bitti​:joy:

Giderek artacak daha bekle ve gör​:joy: son haftalarda kipirdayacak yeri kalmadigi icin acitiyo insanin canini fena sekilde

Ben de senin doğurmanı bekliyorum :sweat_smile::sweat_smile:

:sweat_smile::sweat_smile: ay hiç güleceğim yoktu daha var ama 38 gün kaldı

Ztn 5/6 saat uyuyabiliyorum en fazla desene oda yariya inecek​:sweat_smile:

Maalesef uykudan ölüyorum son haftalarda ama uyutmuyo dusun geceler tuvalete kalkacak hal kalmiyo karnin agirligindan oylece sızıyosun tekrar​:smiling_face_with_tear:

Benim de öyle ikinci hamileliğim ilkinde bu kadar agrı yaşadığımı hatırlamıyorum 32 haftalık hamileyim dün ağrıdan ağladım vakit geçmiyor Allah yardımcımız olsun

1 Beğeni

Helal kız sana. Gelecekti ne güzel bebiş iyi tuttun :face_with_hand_over_mouth::rofl:

1 Beğeni

Valla o igneler sayesinde hep nasil tutturduysa bebegi bu gidisle gelecek seneye falan kalacak​:joy:normalde 23ü dogması lazim bakalim

2 Beğeni

Boşver yeni yıl çocuğu olsun. Bu senenin çocukları hep huysuz bacım :rofl::rofl:

Galiba dogurcam yarina falan. Sancim var ama bilmiyorum yalanci mi gercek mi su akinti vs yok cunku​:roll_eyes:

O zaman bir avazda inşallah kuzum. Sağlıkla kucağına al :cherry_blossom:

1 Beğeni

Şuan ben öyleyim 35 haftadayım belimden bacağıma giren bir sancı var

Tesekkur ederim insallah​:pleading_face: