Gecmis olsun![]()
- Haftadayım ve ortalama 1 aydır ben de kalça ağrısından müzdaribim Hatta akşamları topallatıyor. Doktor magnezyum dedi ama nafile… akşamları çok şiddetleniyor gündüz yine iyi
Kemiğin üzerine uzun süre yan yatınca oluyor ben çok yumuşak bir silikondan Küçük yatak yaptırdım onun üzerine yatıyorum Belim yumuşak Havada kalıyor ama bir süre sonra ağırlıktan orada çukurluk oluşuyor belim yine değiyor düz yere.. gece saat başı 2 saatte bir kalkıyorum böyle böyle idare ediyorum![]()
Esneme hareketleri yapın mutlaka çok iyi geliyor beni de çok topallatti yapar yapmaz rahatliyordum
- Haftadan merhaba o dediğiniz ağrıların on katını yaşıyorum Allahımmm yardım etsin sabır sabır sabırrr…
ben sadece kalçamın üstüne yatarken bi zaman sonra cok ağrı çekiyorum, şükür geçiyor pozisyon değişince. Doktorun nediyor bu duruma sürekli ağrıyorsa?
Sizde bütün forumlarda felaket tellalı gibisiniz.
Benimde öyle maalesef hamileliğimin son haftasına geldim hala sağ sola sürekli dönerek uyumaya çalışıyorum uzun süre tek bir tarafta kalamıyorum direk kalça kemiğim ağrıyor
Dogurdum pazar günü 38+2 de![]()
![]()
Ayyy hayırlı olsun en son nişanın gelmişti sanırım vajinal mı oldu canım.
Sağlıkla büyüsün bebeğin sen nasılsın ? Bebeğin nasıl ?
Evett nisan gelmisti ertesi günde dogdu ilk suyum geldi vajinal oldu zor oldu ama çok şükür kucagima alir almaz unuttum hepsini
Oyyyy Maşallah Rabbim bağışlasın inşallah
Amin inşallah darısı bekleyen isteyenlerin başına tek sancida kurtarsın inşallah ![]()
Yaaa minnnoş kuzum hoşgeldin ![]()
sağlıkla büyü
Rabbim yollarını hep çiçeklendirsin
hayırlı bi evlat insan ol inşallah ![]()
Çok şükür ikinizde iyisiniz
dikişin var mı kuzum
Var evet biraz ben çocuğu fırlattım içimden o yuzden birazda fazla var
kesik atilinca onu hissedip acisiyla bagirdim ikindim birden çıktı biraz yirtti tabi
Aminnn inşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ![]()
Ya hahaha
Uyuşturmadılar mı kuzu kesikten önce
Kesmeden önce uyusturuyoz dediler iğne yaptilarda yijede gordum makasi oraya odaklandim korkudan o yüzden hissettim acisini