Kadir gecesi dua zinciri

Hamilelerin duası kabul olur derler, hadi forumda en sevdiğin biri ile karşılıklı dualaş :mosque:

11 Beğeni

Allahım su bulantılarımızı halsızlıgımızı huzursuzlugumuzu bebegımıze kavusucamız günlerimizi su gbı gecırsın ınsallah yavrularımız saglıklı biz anneleri saglıklı olalım ınsallah​:pray:t2:

12 Beğeni

Merhaba hamis anneler…sizlerden bebegim icin dua istiyorum…bebegimin sıvısı az dediler yasamaz dediler…ne olur bu gecenin suyu yuzu hurmetine ogluma dua verir misiniz :pray::pray:Allahim hepinizin bebegini saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah​:pray::pray:Aminn​:pray::pray:

10 Beğeni

Oyyy kurban olurum ben veren allaha rabbım verdıyse vardır bır bıldıgı canım benım dualarım senın ve bebegın ıcın ınsallah saglıklıca alırsın kucagına​:pray:t2:

7 Beğeni

Cok tesekkur ederimm Aminnnn insallahh​:pray::pray::smiling_face_with_tear:

3 Beğeni

Rabbim dogumu yaklaşan bütün hamilelerin ve hamile olanların yardımcısı olsun sağlıkla kucagımıza alalım inşallah :palms_up_together:t2::heart:

10 Beğeni

Bu günün yüzü suyu hürmetine bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı, onlara sağlık ve şifa dolu yıllar nasip etmeyi, hayırlı evlat olmalarını Allahın izniyle bütün annelerin annelik duygusunu tatmalarını, bebek isteyenlerin hamile kalmalarını, yuvalarımızda mutlu sağlıklı huzurlu sevgi dolu oturmayı ve daha nicelerini Bize nasip eyle Allahım. Bizlere merhamet eyle. :pray:t2::white_heart::angel:t2:

9 Beğeni

İlk bebeğimi kaybettim şimdi tekrar hamileyim Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah

12 Beğeni

Allahım bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah kuzum saglık versin rabbim :palms_up_together:t2:

7 Beğeni

Rabbim sağ salim doğum yapmayı bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin bu mübarek günde :palms_up_together:

8 Beğeni

Rabbim burdaki bütün hamilelere ve bana vaktinde sağlıkla kolay doğumla doğurmayı nasip etsin evlatlarımızı ailemizle mutlulukla büyütmeyi de nasip etsin yüce Rabbim Amiin​:palms_up_together::palms_up_together::rose:

10 Beğeni

Amin Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağlıkla gelsinler

7 Beğeni

Herkese hayırlı kandiller :bouquet:Rabbim tüm hamilelere hayırlı kolay dogumlar nasip etsin bebişlerimizi saglıcakla kucagımıza almak nasip olsun inşallah. Evlat isteyen tüm kardeşlerimize de hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin yuvalarını şenlendirsin. Gebeliği zor gecen kardeşlerime şifa versin tez zamanda bu zorlu donemleri atlatıp selamete cıkarsın insallah Bebeği kuvozde olanlara şifa versin Rabbim tez zamanda annesinin kucagına evine döndürsün

Rabbim tüm hastalarımıza şifalar versin, içinde benim babama da inşallah. (babam kanser hastası) duanızda yer verirseniz cok mutlu olurum.

Bu gecenin hürmetine gönlünüzden gecen tüm hayırlı duaları kabul buyursun Mevlam, maddi manevi tum sıkıntılarımızdan bizi feraha cıkarsın inşallah. Nice kandiller nice bayram gormek nasip olsun sevdiklerimizle evlatlarımızla insallah :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::tulip::tulip::tulip::tulip::tulip:

10 Beğeni

Rabbim şu mübarek gecenin suyu yüzü hürmetine bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde günlerini doldurunca kucağımıza almayı, hayırlı evlatlar olmalarını,analı babalı büyütmeyi,bol bol sütumuzun olup rahat bir şekilde emzirmeyi,hastalarımıza şifa,dertlerimizi deva,darda olanlara kolaylık ve evlerimize bolluk bereket huzur mutluluk nasip etsin.:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:Allahım hepimize kolay bir doğum nasip etsin.Anne olmak isteyip te olamayan hamile kalamayanlarada tez zamanda bebeklerinin olmasını nasip etsin.Rabbim hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın.:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

8 Beğeni

AMİNNN İNŞALLAH​:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together: tatlım.Rabbim önce babana ve tüm hastalarımıza şifasını versin inşallah.:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

5 Beğeni

AMİNNN İNŞALLAH​:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:tatlım.

3 Beğeni

Aminnn insallah Allah razı olsun canım cok sagol. Ben on yıl sonra Allah nasip ederse anne olacagım cok mucadele ettim cok agladım Rabbim hamdolsun sevindirdi. İns kucagıma almakta nasip olur. O yüzden bebek isteyen herkese cok dua ettim ve her zaman ediyorum.Hamilelerden de cok dua aldım. Doguma girdiklerinde hep dua istedim. O dualarında kabul olduguna inanıyorum. Hamileler olarak bu yolda mucadele eden emek ve gözyaşı doken tüm anne adaylarına dua edelim ins. Rabbim isteyen herkese mucizesini gondersin insallah Aminnn​:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

6 Beğeni

Canımsın.Allahin izniyle inşallah yawrularimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder.Gunleri dolunca hiçbir sıkıntı çıkmadan,kuveze girmelerine gerek kalmadan o hastaneden yawrularimizla birlikte mutlu mesut güle kaynaşa evimize dönmeyi nasip etsin Yüce Rabbim.Benim ikiz olduğu için hep içimde bir korku var.Rabbim bebişlerimizin acılarini bize göstermesin.:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:Allahım tüm dualarımızı kabul etsin canım benim.

4 Beğeni

Allah sifa versin tez zamanda babana sizden de kardesime dua etmenizi bekliyorum kotu yolda cok laf soz dinlemez bu hayirli gunde sizlerin duasi kabul olur dualarnizo bekliyorum

7 Beğeni