Allahım yar ve yardımcın olsun saglıcakla bebegini kucagına almak nasip etsin
Rabbim tez zamanda doğru yolu bulmayı nasip etsin.Allahim hiç kimseyi doğru yoldan çıkarmasın.
Amin insallah Allah razı olsun canım Rabbim kardesinize de Ya Halim ismi hurmetine bu gecenin hurmetine hidayet eylesin dogru yoluna cevirsin. Bu ismi de bol bol zikredin ins vesile olur.
@Begüş tüm dualarına en içten sekilde amin diyorum canım, kotu dusunme lutfen Rabbime emanet onlar hersey guzel olacak saglıkla kavusacaksınız insallah. Sen iyi ol guzel dusun ki bebişlerde iyi olsun strese girmesin. Guzel hayaller kur her zaman. Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır buyuruyor Rabbimiz. İns saglıkla kolaylıkla gebelik sürecini tamamlayıp saglıkla birbirinize kavusursunuz
Allah’ım hepimizin bebeğini sağlıkla sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah Hepimiz hamilelik döneminde rahat huzurlu sağlıklı geçirelim sağlıkla yavrularımızı kucaklarimiza almamızı nasip etsin Allah’ım inşallah Amin
RABBİM bu gecenin huyu suyu hürmetine Gazze’de Doğu Türkistan’da ve daha bilmediğimiz yerlerde yapılan zülümü karşılıksız bırakmasın zalimin oyununu bozsun sonlarının geldiğini ve mümin kardeşlerimizin zafere ulaştığını görmeyi nasip etsin artık çocuklar ölmesin kadınlarımız ölmesin Allah’ım amin
Canımsın benim AMİNNN İNŞALLAH tatlım.Tek temennim sağlıklı bir şekilde kucağıma almak yawrularimi.Onlar Rabbimin mucizeleri.Yawrularim ana rahmine düştüğünde itibaren annelerine şifa oldu.Hamililikten önce acilen çıkamayan ben çok şükür şimdi hiç gitmiyorum diyebilirim.Agrim sızım kalmadı hiç.
Sağlicakla kucağına al inşallah ve hayatı boyunca ayakları hep sağlam bassın yolu güzel olsun
Allah hepinizden razı olsun…
Bu mübarek gün ve geceler de bizleri içimiz de taşıdığımız bu mucizelerle bir araya getiren Rabbime şükürler olsun… Kadir gecesi hürmetine ne sıkıntılarımız var ise rabbim gidersin. Dertli kullara deva hasta kullara şifa borçlu kullara edalar nasip etsin… Bizlerin sağ salim eli ayağı düzgün akli melekeleri yerinde evlatlarımızı kucaklarimiza almayı nasip etsin… Evlat aşkı ile yananlara tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin… Herkesin ailesine huzur versin… Bizleri kendinden başkasına kullek ettirmesin rabbim…
Fitneyi fesadı dedikoduyu gıybeti kötü sözü kem gözü şeytanın şerrini şeytanlasmış insanların şerrini nazarı sihirli büyüyü kötü niyetli yapılmış muskayı insi cinin şerrini ve Rabbimin bilip bizim bilmediğimiz her ne kadar musibetler var ise bunların da cümlesinden bizleri eşlerimizi evlatlarımızı ailelerimizi ve cümle müslüman ümmetini korusun kollasın rabbim…
Savaşlar bitsin kardeş kanı dökülmesin rabbim kötülere fırsat vermesin inşallah…
Cümlemize hayırlı ömürler nasip etsin…
İki dünyamızda da iyilikler nasip etsin…
Amin amin amin…
Hayırlı geceler hayırlı kandiller kardeşlerim…
Rabbim hepimizin bebegini zamaninda ve sağlıklı bir şekilde kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah.Herkese kolay dogumlar diliyorum.Bebek isteyenlerin de en hayırli zamanda kucaklarını doldursun Rabbim insallah.
AMİNNN İNŞALLAH Ağzına sağlık ne güzel dua etmişsin canım.Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin.
Allah razı olsun canım