Kaçıncı haftada kese ultrasonda görünür

Merhaba sizlere danışmak istediğim bir konu var ben 11 Kasım’da kan testi verdim ve hamile olduğumu öğrendim 103 çıktı sonucm iki gün sonra doktora gittim doktor 10 gün sonra gel kese o zaman görülür dedi 10 içinde beta hcg ne kadar artıyor 10 günde görünür mü sizce bı bilginiz var mı tekrar randevum var bilgiliniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim

https://forum.mucizeanne.com/t/beta-hcg-sonucu/5436/

Gebelik kesesi, genellikle gebeliğin 4. ila 5. haftaları arasında ultrasonda görülmeye başlar. Bu, son adet döneminin başlangıcından itibaren hesaplanır. Gebelik kesesinin görülmesi, gebeliğin uterusta yerleştiğinin ve normal bir şekilde ilerlediğinin önemli bir göstergesidir. Ancak, kesenin görülme zamanı bireysel farklılıklar gösterebilir ve bazen daha erken veya daha geç görülebilir. Bu nedenle, kesenin görülüp görülmemesi ve boyutu hakkında kesin bilgi için doktorunuzun yaptığı ultrason muayenesine başvurmak önemlidir.

3 Beğeni

İnternette araştırdığımda beta HCG nin 1500 civarında olması durumunda kese görünüyor diye okudum yine doktora git daha iyi olur bide şöyle artış oluyo şimdi 103 çıktıysa 2 gün sonra bu değerin 2 katı oluyo 2 günde 2 kat artması lazım

Arkadaşlar merhaba, kaç hafta, kaç günlükken keseyi gördünüz betaniz kaçtı?

Merhaba ben bugün gördüm ilk kontrolümde 5+3 henüz bebek yok iki hafta sonra çağırdı doktorum

1 Beğeni

İnşallah bebisi de görürsünüz betaniz kaçtı :slightly_smiling_face:

33 gunluk beta 2450

1 Beğeni

4 hafta 3 günlükken mi gordunuz keseyi, inşallah bebisi de görürsünüz :slightly_smiling_face:

Evet 3 hafta sonra gel kalp atisina bakalim dedi amin insallah cok tesekkurler :smiling_face_with_three_hearts:

5+0 da keseyi görmüştüm

1 Beğeni

Merhaba betaniz kaçtı o zaman

5+3 de keseyi bebeği gördük hemde cam gibi netti​:grin::heart::+1:t2:

1 Beğeni

Bebetooo senin beta kacti gördüğünde :smiley:

Valla bilmiyorum kızçe. Gebeliğimi öğrendiğimde 4 haftalıktı beta değerim 1000di. Tam 10 gün bekledim öyle gittim kadın doğuma. Ordan hesap et :grin:

1 Beğeni

Bende cuma gideceğim o zaman tam 5+0 olacak inşallah görünür beta da 5000 civarı olacak :smiley:

Kızlar 4 gün önce 709 olan beta hcg bugün 5900 ama hala kesede görünmüyor 3 gün sonra bi daha gidicem sizce normal mi 4+5 haftada yim haftamın küçük olmasına bağlıyorum umarım ondandır

kuzum daha cok erken be 6 inci haftada net gorunur hepsi bence 3 gun sonra gitmek yerine biraz bekleseydin 1 hafta falan bekle bnce

yani su an cok erken​:grin:

gitsende kese gorunur belki oda bebek gorunmeyebilir o yuzden biraz bekleyip gitmek daha iyi boyle psikolojik olarakta yoruluyosun boyle yinede sen bilirsin

Merhabalarr bende 5. Haftaya yakın gittim görünmedi bugün 7 haftalık vajinal ultrasyon ile hem kese hem bebek göründü canını sıkma biraz daha bekle insallah her sey yolundadır :smiling_face_with_three_hearts: