Merhaba kızlar yarın doktor randevum varda 5+1 de keseyi görebilir miyiz ultrasonda yada kaçıncı haftada net görünür
Kese gözükür ama bebek belki gözükmez benim ki 6+4 haftalık Ken bebiş gözüktü
Benim kese 5 haftalıkken vajinal muayene ile gözüktü ultrasonda gözükmüyor ama alttan muayenede gözüküyor
6+4 haftalık olunca git ben o Zaman bebiş kalp atışı hepsini duydum
Benim 5 haftalıkken kese 8 haftalıkken de bebek göründü ikisinide görmek için garanti 8 yada 9 haftalıkken gitmek daha mantıklı bence çünkü insan endişe ediyo acaba bebek kesede görüncek mi diye boş gebelik olasılığı beni çok endiselendirmişti
Aynn canim bebegi gormen icin en erken 7 veya 8 haftada kalp atisida duyulur
Benim 8. Haftada bile ultrasonda görünmedi bebeğim alttan muaneyle gorebildik
Gelisimine gore iste oluyor en erken o civarda
Merhaba öncelikle Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende 5+3 haftalık hamileyim geçen pazartesi gittim doktora keseyi gördük yolk kesesinin oluştuğunu söyledi doktorum çok küçük olduğu için bebeğimi göremedim haftaya pazartesi 6 haftalık oluyoruz o zaman göre biliriz dedi doktor ama bakalım 5 hafta kesiyi görüyorsun bebeği görmek için erken
Ne kadar beklesen o kadar kâr benim arkadaşımın 9 haftalık daha yeni bebeği gördüler keseyi de 8.hsftsds 9 olmasına rağmen sadece bebek gözüktu daha kalp atışı gözükmedi doktor 1 hafta sonra gel dedi
Merhaba kızlar doktor yarına kese için beni çağırdı dün beta verdim 585 çıktı. Acaba kese yarın görünür mü. Yarın tam 5 hafta olacak
Merhaba, kese genellike 6. Haftadan sonra görülebiliyor ama bu kesin değil tabi göremezsen üzülme henüz erken olabilir.
Yok cnm 6 da gorunur o yuzden endiselenme
Ben de bir an önce görmek istiyorum hep bi aksilik olacakmış gibi geliyor. Acaba yarın çağırma sebebi tahlil vs olabilir mi
Betanın belli bir değere kadar yükselmiş olması gerekiyor diyorlar benim ki haftama göre azmış gibi geliyor
Hamilelik Haftalarına Göre Beta HCG Hormon Değerleri
Hamileliğin haftalarına göre kanda tespit edilebilen Beta HCG hormon seviyeleri aşağıdaki gibidir:
Gebelik Haftası | En Düşük Beta HCG (mIU/mL) | En Yüksek Beta HCG (mIU/mL) |
---|---|---|
3 hafta | 5 | 50 |
4 hafta | 5 | 426 |
5 hafta | 18 | 7340 |
6 hafta | 1080 | 56500 |
7-8 hafta | 7650 | 229000 |
9-12 hafta | 25700 | 288000 |
13-16 hafta | 13300 | 254000 |
17-24 hafta | 4060 | 165400 |
25-40 hafta | 3640 | 117000 |
Çok teşekkürler
Gözükmez çok küçüktür.
Tabi ne olup bitigini ogrenmrk icin icini ferah tut
Merhaba, bizde 5.hafta da keseyi gördük bebeği küçük olduğu için görememiştik, bu durum zaten normal karşılanıyor. Bir hafta sonrasına tekrar çağırdı kese içini görebilmek için. O zaman da 6 haftalık olmuştuk ve bebeği görmüştük. O yüzden kese görünebilir bebek görünmeyebilir üzerine takiben haftaya bi daha gel bakalım diyebilir.