Kaçınci haftada cinsiyet öğrendiniz

Ben 5 aylık oldu gitsem cinsiyet öğrenebilir iyim, :footprints::heart:

3,5-4 aylıkken cinsiyet öğreniliyor. Eğer bebeğin yaramaz değilse sırtını dönmezse öğrenebilirsin

1 Beğeni

Ben 15+5 de öğrendim

Bende 16 haftada öğrendim :blue_heart:

İyi sabrettin 5. aya kadar @anon51243553 e sor neler etti öğrenmek için :joy:

1 Beğeni

17+2 öğrendim meleğimi 🩷:cherry_blossom:

Ahahahahhaha ay sorma ne yollar ne yollar şükür gönlüme göre sonuçlandı :joy::purple_heart:

1 Beğeni

Kız ben 13+3 de öğrendim koş koş :joy:

Koş koş :joy::joy: geç kaldın sen

1 Beğeni

Ahahahaha tabi kız 5. Aya kadar nasıl bekledi acaba ben şok :joy:

1 Beğeni

Herkes sen mii​:joy::joy: hayır korkuyorum ayrıntılı ultrason da sana erkek derlerse ne yapacaksın :joy::joy:

2 Beğeni

Diyemezler kızımın pipisi yok ya gördük gördük cidden bak :joy::joy::joy:

Bana da hep kız dediler… bunun pipisi yok dediler… dün gittiğim doktor pipi ve diğer ekipmanları nasıl gösterdi bana​:joy::joy: gerçi daha önce de erkek demişlerdi ama ben nedense pipi görmeden ikna olmamistim :joy:

Ya şaka yap :joy::joy: ben ilk öğrendiğim de net cinsiyet bu demişti ya geçen haftasonu acile gittim işte orda sordum cinsiyeti dayanamadım yine benim için sormak artık hobi haline geldi :joy::joy: neyse 10 dk bacak arasına baktı durdu kıza benziyor çıkıntı yok dedi :joy::joy:

Kız korkutma bizi :face_holding_back_tears: değişmez inşallah bizde de videoda bacak arası bomboş gerçekten sonradan pipi çıkmaz bence ya :smile:

1 Beğeni

Acil de bile sordun mu gerçekten :joy::joy:

Yok acilde kadın doğum dr yoktu en yakın özele gittim ama hastalık yüzünden bebişim iyi mi diye gitmiştim o arada bı soram bari dedim :joy::joy::joy::joy:

21 haftalik öğrene bildim 2 gün önce sonunda bende :joy::person_facepalming: oğluşumun direk alet erdevatlarini gösterdi doktor banada :joy::joy:

Bende bı acile gittiğimde sorayım dedim… utandım. Can derdine gelmiş hala pipi arıyor derler diye soramadım :joy:

Alet edevat :joy::joy::joy: sesli güldüm