Ben 5 aylık oldu gitsem cinsiyet öğrenebilir iyim,
3,5-4 aylıkken cinsiyet öğreniliyor. Eğer bebeğin yaramaz değilse sırtını dönmezse öğrenebilirsin
Ben 15+5 de öğrendim
Bende 16 haftada öğrendim
İyi sabrettin 5. aya kadar @anon51243553 e sor neler etti öğrenmek için
17+2 öğrendim meleğimi 🩷
Ahahahahhaha ay sorma ne yollar ne yollar şükür gönlüme göre sonuçlandı
Kız ben 13+3 de öğrendim koş koş
Koş koş geç kaldın sen
Ahahahaha tabi kız 5. Aya kadar nasıl bekledi acaba ben şok
Herkes sen mii hayır korkuyorum ayrıntılı ultrason da sana erkek derlerse ne yapacaksın
Diyemezler kızımın pipisi yok ya gördük gördük cidden bak
Bana da hep kız dediler… bunun pipisi yok dediler… dün gittiğim doktor pipi ve diğer ekipmanları nasıl gösterdi bana gerçi daha önce de erkek demişlerdi ama ben nedense pipi görmeden ikna olmamistim
Ya şaka yap ben ilk öğrendiğim de net cinsiyet bu demişti ya geçen haftasonu acile gittim işte orda sordum cinsiyeti dayanamadım yine benim için sormak artık hobi haline geldi neyse 10 dk bacak arasına baktı durdu kıza benziyor çıkıntı yok dedi
Kız korkutma bizi değişmez inşallah bizde de videoda bacak arası bomboş gerçekten sonradan pipi çıkmaz bence ya
Acil de bile sordun mu gerçekten
Yok acilde kadın doğum dr yoktu en yakın özele gittim ama hastalık yüzünden bebişim iyi mi diye gitmiştim o arada bı soram bari dedim
21 haftalik öğrene bildim 2 gün önce sonunda bende oğluşumun direk alet erdevatlarini gösterdi doktor banada
Bende bı acile gittiğimde sorayım dedim… utandım. Can derdine gelmiş hala pipi arıyor derler diye soramadım
Alet edevat sesli güldüm