Sor kız en doğal hakkın bebeğin sağlığı iyiyse sonuçta neden sormayasin
Yok daha sormam bütün ekipmanları gördüm dün
Sende haklısın daha nettir yani
Kız net olsun artık… 25. haftadayım… doğurmaya ne kaldı artık
Ahhaha ama insan arıyor görmek istiyor şuan da masum olan o pipiyi seninde mı erkek bebiş
Valla bende çok baktım görebilir miyim diye… doktor halime acıdı… bak bu alet edevatlar dedi evet erkek bebiş inşallah
Ahahaha ay evet 25. Hafta ne allasen
Hahaha yani sonunda gördün iyi bari ya yoksa bu gidişle doğurana kadar hasret kalcaktik alet erdevata
Ya ben 10 yıl önce 13. haftada öğrenmiştim. Bunda 25 ecksdar beklemek çok acı verici oldu… ama sonuç muhtişiiim masum alet edevatlar candır
Ahhaha 2 ci bebiş yani senin ilki kizmiydi vallaha benim ilk gebelikti 21 haftada öğrendim ya artık delirecektim ahaha çok masum şuan ama
Az önce Mehmet boz var instada biliyo musun onun videolarına bakiyodum 12. Haftada bile çok kolay ve net şekilde erkek kız cinsiyet ayirabiliyo zaten ben. 13 de de öğrenemeseydim ona giderdim adam Niğdede mi ne
Ay çok sevindim canım. Kız mı cinsiyeti
Evet Allah’ın izniyle Gökçe Umay’ım geliyor
Hadi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim
Amiiiinnn amiiinnn çok teşekkür ederim
Elbette, öğrenebilirsiniz
Sosyal medya kullanmıyorum. Ailecek karşıyız sosyal medyaya ve eminim ki sen giderdin gerçi bana kalsa bende giderdim ama kocam gondermezdi
İstemiyosa gelmesin uçak biletimi alırdım fdfdfd
Tabi senin beben karnında benim bir tanede hem okula hem spora giden çocuğum var… onu nereye koyacaz…
12+6 öğrendim bnde ikili tarama testinde