Kaçınci haftada cinsiyet öğrendiniz

Sor kız en doğal hakkın bebeğin sağlığı iyiyse sonuçta neden sormayasin :joy:

Yok daha sormam bütün ekipmanları gördüm dün :joy::joy:

1 Beğeni

Sende haklısın daha nettir yani :joy:

Kız net olsun artık… 25. haftadayım… doğurmaya ne kaldı artık :scream:

1 Beğeni

Ahhaha ama insan arıyor görmek istiyor şuan da masum olan o pipiyi​:joy::joy: seninde mı erkek bebiş :joy:

Valla bende çok baktım görebilir miyim diye… doktor halime acıdı… bak bu alet edevatlar dedi​:joy: evet erkek bebiş inşallah :blue_heart:

2 Beğeni

Ahahaha ay evet 25. Hafta ne allasen :joy:

Hahaha yani sonunda gördün iyi bari ya yoksa bu gidişle doğurana kadar hasret kalcaktik alet erdevata :joy::joy::joy::person_facepalming:

Ya ben 10 yıl önce 13. haftada öğrenmiştim. Bunda 25 ecksdar beklemek çok acı verici oldu… ama sonuç muhtişiiim :smile: masum alet edevatlar candır :joy::joy:

Ahhaha 2 ci bebiş yani senin​:joy: ilki kizmiydi vallaha benim ilk gebelikti 21 haftada öğrendim ya artık delirecektim​:joy: ahaha çok masum şuan ama :joy::joy::joy::tongue:

Az önce Mehmet boz var instada biliyo musun onun videolarına bakiyodum :joy: 12. Haftada bile çok kolay ve net şekilde erkek kız cinsiyet ayirabiliyo :joy: zaten ben. 13 de de öğrenemeseydim ona giderdim adam Niğdede mi ne :joy::joy::joy:

Ay çok sevindim canım. Kız mı cinsiyeti​:heart_eyes:

Evet Allah’ın izniyle Gökçe Umay’ım geliyor :face_holding_back_tears::purple_heart:

1 Beğeni

Hadi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim​:hugs:

1 Beğeni

Amiiiinnn amiiinnn çok teşekkür ederim :purple_heart::face_holding_back_tears:

Elbette, öğrenebilirsiniz

Sosyal medya kullanmıyorum. Ailecek karşıyız sosyal medyaya​:face_with_hand_over_mouth: ve eminim ki sen giderdin :joy: gerçi bana kalsa bende giderdim ama kocam gondermezdi :woozy_face:

1 Beğeni

İstemiyosa gelmesin uçak biletimi alırdım fdfdfd :joy::joy:

Tabi senin beben karnında benim bir tanede hem okula hem spora giden çocuğum var… onu nereye koyacaz…:joy:

12+6 öğrendim bnde ikili tarama testinde :blush:

1 Beğeni