Bende 17 evlendım ılk cocugum 18 olmadan aldım kucağıma üçüncü ayımda hamıle kaldım sımdı kızım 10 yaşında ben 27 aramızda 17 yaş var
Bende öyle bende 27 yaşınaçdayım kızım 10 yaşında
İnan öyle suan kızımla arkadaş gıbıyız ılerınuasta ondan uorgun düşüyor uetemıyor çocuğuna mı kendısıne mı ama erken yaşta çocuk cıbılaın ılerı yasa gelıncede çocuğunda buyymus oluyor hayatı senle ogrenıyor
Hayiiirr sizden geçi de var 40 yaşındayım ve kısmetse üçüncü cocugumu kucağıma alacağım ilki 29 ikinci 32 idi bunu da Rabbim boyel nasip etti
Şuan 28 yaşındayım 29umu doldurunca anne olucam inşaAllah bence de anneliğin yaşı olmaz anneler hee yaşta her zaman güzeldir
Kimseyi dinleme bu senin hayatın kariyer planın yoksa erken anne olmak da çok güzel bir şey bence ben 30 yaşındayım ilk gebeligim keşke daha önce olsaymis diyorum hayatı ertelemek iyi bir şey değil çocuğunla arandaki yaş farkı arttıkça daha çok zorlanirsin emin ol senin için böylesi iyi
Hiçte erken değil, hamile iken sana bu denli olumsuz ve kötü dileklerini iletenleri kesinlikle hayatından evinden uzak tut
Hiç de geç değil bence tamam evet bazen ağır geçiyor olabilir veya bazen çok Zor günlerin olacak ama birlikte atlatacaksınız zaten yaşına kadar ilerlerse insanın sabri da o kadar
22 yaşında anne oldum çokta iyi oldu şimdi 29 yaşındayım ikinci çocuğuma hamileyim ve zormuş hamilelik
21 yaşında anne oldum canım
29 yaşındayım 30 umda anne olacak ilk çocuğum
22 yaşımda anne oldum ve oğlum olucak
Ağzı olan konuşuyor sen takma onları ben 35 yaşında evlendim keşke 18-20 yaşında evlenip doğursaymışım şuan 36 haftalık hamileyim ama sağlık 20 yaşında olduğu gibi olmadığı için çok zorlanıyorum gençken daha kolay herşey torun sevecek yaşta okul ve ödevle uğraşacağım hayata ben geç kaldım güçlü kadınız ya ayağımızın üzerinde duracağız diye hayat akıp gitmiş haberimiz olmamış hiçbirşeye geç kalma yumurta kalitesi her yıl biraz daha düşüyor araştır bak depresyon vs diye konuşanlar bu yaşa geldiğinde de konuşacaklar kulak asma güzelim
Onemli olan kendini hazir hissedip hissetmedigindir bence ben ilk cocugumu 20 yasinda kucagima aldim 2.yide 30 yasimda kucagima alicam nasipse cocugunla buyumek cok guzel bir duygu bence
Ben 2023 de evlendim 27 yaşındaydım ozaman 2024 28 yaşımda ağustos ayında hamile olduğumu öğrendim şuanda 28 yaşındayım 22 ve 23 yaşlar hamilelik için güzel yaşlar en azından arkadaşın oluyo kendi çocuklarınla büyümek güzel bi duygu hayırlısı
Evet cok cok cok erken yasta Anne olmussunuz ama niye hayatiniz kararsin bu kadar anne olmak isteyen birine bu kadar kotu soylemde soylenir mi bebce cevrenizi degistirin…
23 ve 33 yaşında. 23teyken çok kolaydı, şimdi zorlanıyorum, şekerim, varisim vs çıktı. Hamileliğim zor geçiyor. Ama maddi olarak ve kariyer anlamında daha iyi konumdayım. İki yaşın da hem avantajı hem dezavantajı oldu.
Yaş 38, 5 aylık evli 12 haftalık gebişim. Erken evlenip gebe kalanlar valla tebrik ederim sizi en doğrusunu siz yapıyorsunuz.
Birşey sorcam hanım efendi yaşınız reşit değil ya peki kimliği nasıl cikarcaksiniz bizim bı akrabada erken yasta evlendi kimliği nasıl çıkar az diyorlar bebeğin kimliği bu arada çünkü ilk aylar aşı fln olması lazım ya siz çıkardınız ki kendi adınızı vererek
18 de evlenib hamile kaldım 19 da minik oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun pişman diylim bence sende tam anne olacak yaşda anne olmuşsun hiç de erken diyil