Sizce 23 yaş anne olmak için çokmu erken? Galiba erken
Herkes bu yaşta derdin neydi hayatını kararttın dıyor ama ben 18 yaşında evlendim ve bir çocuğumun olmasını hep çok istedim evet cok zor ama bu kadar kötü bişeyse insanlar nasil 2 3 çocuk yapıyorkı? Cevremdekı herkes lohusa depresyonuna gireceğime ve hayatımın karardıgını söyliyor
Bunu diyen halt etmiş. Anne olmak için çok güzel bir yaş bence
Bence de çok güzel bir yaş ben Eylül’de 23 olacağım düşünsene bebeginle 20 yıl sonrasını beraber herşeyi yapabilirsin benim annem de bu yaşlarda doğurmuş beni ve şuan oda genç bende istediğimiz herşeyi beraber yapabiliyoruz evet zor olabiliyor ama ilerisi için tek arkadaşın olacak çok güzel bişey bence
Depresyon olabilir Zorluk çektiğin için ama çocuğun için güçlü mutlu olman gerekiyor işte bu yüzden ben hamilelikten önce çok depresif bir insandım ama şuan çok mutlu hissediyorum kimse olmasa bile yanımda hep bebeğim olacak bu beni çok güçlü hissettiriyor içini ferah tut herşey çok güzel olur Allah’ın izniyle
Ben 19 yaşım da anne oldum iyi ki de oldum oğlumla arkadaş gibiyiz
Ben 21 yaşında evlendim 23 yaşında anne oldum… Oğlum şu anda 19 yaşında çok şükür bin şükür…
Hiç pişman değilim… O benim herşeyim oldu…
Kimseyi kafana takma herkes sırf konusnak için konuşuyor
Merhaba kızlar ben 25yasinda anne oldum bı oğlum var şimdi 2.ye hamileyim bı kızım olacak Allah’ın izniyle ve annelik o kadar güzel bişey ki bı anne demeleri öyle güzel ki tarifsiz bişey Allah’ım isteyen herkese nasip etsin
24 yaşındayım şuan 2 aylık gebeyim 2025 ocakta anne olucam 2025 Mayıs’ta bebeğim 5 aylık olduğunda 25 ime giricem bebegimi 4 haftalıkken doğum günümde oğrenmistim yeni yaşımda bebeğim 5 aylık kucağımda olucak çevrene kulak asma bence eğer anneliğe hazırsan kulaklarını etrafına tıka bende genç anne olup çocuğumla arkadaş gibi olmak istedim hep umarım öylede olurum
20 yaşında bebisimi kucağıma alicam inşallah bende bazen saçma düşüncelere giriyorum daha çok erken çoğu seyden mahrum kalicam keşke olmasaydı diye kendimi yiyorum sonra diyorum ki iyiki çünkü 15-20 yıl sonra harika bir anne kız ilişkimiz olucak inaniyorum buna
Bebeğim doğduktan Bir ay sonra falan 18’e gireceğim
Ben 19 yaşlnda anne oluyorum
31 yaşında ilk anne oldum evet o zamana kadar hayatımı yaşadım rahattım fakat o yaştan sonra günümüz şartlarında hemen 2. Çocuğu yapmaya pek te zamanın kalmıyor enerjin gücünde yetmiyor, ayrıca yaş değil bence anne olmaya psikolojik olarak insanın hazır olması gerekir diye düşünüyorum şuan 37 yaşındayım ve hamileyim inan vücüt taşımıyor hamlıyorsun çünkü
Anne olmanın yaşı olamaz bence çift ne zaman isterse o zaman olur yada yaygın olan bir söz var çocuk siz istediğiniz zmn değil rabbim size uygun zamnda gönderir o yüzden kimsenin dediğine kulak asmayın biz anneler bebeklerden çekip kendimize vakit ayıramadığımız için diyor olabiliriz Gez yaşın genç diye ama rabbim veriyorsa da yaşın anlaöı yok
Ilk bebegimi 23 yasinda aldim ikincisi nasip olursa 28 yasinda alcam erken degil hatta cok guzel bisi bence 23 yasa nasil erken diyolar anlamiyorum
İlk çocuğumu 23 yaşımda kucağıma aldım ve hayatım boyunca hiç bu kadar mutlu olmamistim… sen bakma çevrene… tadını çıkar
Ben 28 yaşımda evlendim direk hamile kaldım ve 29 yaşımda bebeğimi doğuracağım. Şimdi düşünüyorum da çocuğum 10 yaşına geldiğinde ben 39 yaşında oluyorum. Keske daha erken anne olsaydım diyorum. Bir kadın kendini hazır hissettigi zaman anne olmalı o yüzden bunun bir yaşı yok. Sen milletin dediklerine bakma ağzı olan herkes konuşuyor. Bunun için sakın kendini üzme canım. Sen sadece bebeğini ve kendini düşün.
Lohusalık zamanı gel gitlerin oluyor doğru benim durumum şuan aynı lohusayım hala ama bi yüzüme bakıo gülünce herşeyi unutuyorum ve 22yaşımda anne oldum
Hepinizin güzel yorumları için teşekkür ediyorum bende sizin gibi düşünüyorum benim en büyük hayalımdı anne olmak, lohusaliğa gelince umarım sadece alınganlıkla geçer depresyona girmekten korkuyorum cunku kolay süreç değil cocuk varkende kendini salamaz insan
En geç ben oluyorum sanırım 39 yaşımdayım
İlk 16 yaşında anne oldum