Kaç yaşında anne oldunuz?🤗

28 yaşında hamile kaldım ama erken anne olmak istemiştim her zaman 22 23 yaşlarında anne olup çocuğumla yaş almayı isterdim

1 Beğeni

@TANYA hiç kulak asmayın söylenenlere ağzı olan konuşuyor, milletin tek uğraşı başkasının işine burnunu sokmak. Her koşulda söyleyecekleri gereksiz yorumları oluyor mutlaka o yüzden kulaklarınızı tıkayın hamileliğinizin tadını çıkarın, erken yaşta anne olmak çok güzel birşey bence :hugs::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben 21 yasinda evlendim 22 yasinda kucagima aldim esim 30 yasindaydi o zaman ben istedim esimin yasi gecmesin diye ikinciyi istedik kizimdan sonra 3 sene olmadi simdi hamileyim esimde 37 ben 27 yasindayim anne olmak cok guzel ama 20 den once evlenmeyi dogru bulmuyorum bence o zaman ki halimi dusununce gezeyim egleneyim yeni seyler ogreneyim yeni yerler gezeyim kafasindaydim evlenince tam tersi oldu temizlik yemek ve maddi sorunlarla ugrastik

1 Beğeni

21 yaşında anne oldum oglum 16 yaşında şuan :smiling_face_with_three_hearts: kardeşim sanıyorlar :smile: ve 16 yil sonra bir oglum daha geliyor Allah izin verirse :hugs:

1 Beğeni

20 yaşinda ilk gebeliğim çok heyecanlıyım resmen onunla büyüyeceğimm​:face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Ben 24 yaşındayım yeni anne oldum. Keske daha önce evlenip anne olsaymışım diyorum :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

İnsanlar her boku yer sana nir yaptın derler dinleme kimseyi çıcugun dogdugundada etrafın lafıyla hiçbirşey yapma

1 Beğeni

Ben 26 da ilk anne oldum simdi 29 um ve ikinci kez anne olacak . Zorlugu var ama onun bir bakisi gulussu herseye degiyor. Onunla buyuyorsun onun her hareketine asik hayran oluyorsun. Hele sana anne dedigi zaman dunya degisiyor . Zaten isteyerek anne oluyorsunuz depresyon vs gbi kelimeleri akliniza bile getirmeyin . Milletin ne dedigine bakmayin. Hele de dogumdan sonra yok bu bebe zayif sisman sutun varmi yokmu gbi gbi bi suru sey duyacaksin kulak asma bile

1 Beğeni

23 yasindayim 5 aylik hamileyim cokta guzel ve bnce ideal bi yas

1 Beğeni

24 yaşında anne oldum.Fakat ben istemeden hamile kaldım ,kendimi hazır hissetmemiştim. Zor geçti…Hem hazır değildim hemde yaşımın ufak olduğunu ve evlilik hayatımın daha başında olduğumu düşünüyordum. Ailenin sana yardımcı olması, yakınlarının yanındaa olması en önemlisi eşin destek olması gerekli. Şu an 38 yaşındayım.14 sene sonra acaba olurmu bir denesek dedik 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Işin gerçeği pek ihtimal vermiyordum nedense… Bana göre tek olumsuzluk kilolu bir şekilde hamile kalmak oldu.Ilk hamileliğimde 50 kiloydum şimdi ise 70kg​:grin: Ve bunun eksisini yaşıyorum. Her kadin kendini hazır hissettiğinde hamile kalmalı.Herkesin hayatı,yaşam ölçütü standartı farklı.Onemli olan gebeliği isteyen herkesin Allah kucağını boş bırakmaması…

1 Beğeni

23te hamile olduğmu öyrendim 24te doğum yaptım.İyi ki anne olmuşum,hiç bir zaman pişman olmadım bu yaşta bu duygudan.Size öyle söyleyenlere aldırmayın sakın annelik çok güzel bi duygu​:melting_face:

1 Beğeni

Bir çocuk doğduğunda bir anne doğar . Kaç yaşında olduğun senin için önemli, ilk çocuğumu 26 yaşında kucağıma aldım, şimdi 2. Ye hamileyim ve 32 yaşındayım, ikisi arasında dağlar kadar fark var, vücut olarak ne kadar genç anne olursan o kadar iyi oluyor, yaş ilerleyince daha zor oluyor hamilelik süreci… İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız, ilkinden sonra hala çocuk istiyordum ama bu hamileliğimden sonra bir daha çocuk düşünmeyeceğimi düşünüyorum… Yaşın genç ya da geç diyemem ama 20 li yaşlar en doğru yaşlar diye düşünüyorum.

30 yaşındayım. Allah nasip ederse Eylülde kucağıma alacagim :heart_eyes:

1 Beğeni

Bende 23 yaşındayım canım yeni anne olucam Allah’ın izniyle dışardakilerin ne dediğine kulak asma kendi mutluluğuna bak​:smiling_face_with_three_hearts:

Ne güzel çoğunuz erken yaşta anne olmuşsunuz :two_hearts: Bende çok isterdim çocuğumla arkadaş gibi olayım ama nasip olmadı. 29 da evlendim 31 de anne oldum. Şimdi 36 yaşındayım 2. Çocuğumu dogurucam Allah nasip ederse :heart:

2 Beğeni

Bende 25 yaşında anne oldum 4 buçuk yaşında kızım var şimdi ikinci cocuguma hamileyim erkek olcak inşallah​:palms_up_together:

2 Beğeni

Bende 23 yasindayim suan 17 +4haftalik gebeyim cevrene kulak asma bence bana da ilk evlenirken cocuk yapin sonra olmuyor fln dediler korktum ama hemen cocuk yapmak istemedim . 3 ay sonra esimle 2. Ci yilimizi dolduracagiz rabbimin izni ile de bebegim kasimda olacak bizim icin cok uygundu . Kararlarıni onemse esin ve sen ne istersen rabbim de ozin verirse o olur ayse fatma istedi yada olumsuz birsey dedi diye kotu dusunme :blush:

1 Beğeni

17 yaşında evlendim 17 yaşımı da bitmeden dogurdum erken evlendim ama boyum kadar ogulum var şimdi 26 yaşındayım oğlum 9 yaşında :joy::joy:

2 Beğeni

Bence anne olmak için ideal bir yaş. Hiç düşünmeden yap derim. Yaş çabuk ilerliyor bir yaştan sonra da hamile kalma ihtimali azalıyor. Şuan en verimli zamanlar

2 Beğeni