Kızlar merhaba 30 haftalık hamileyim. 53.8 le hamile kaldım bugün 65.3 kilo çıktım. 11.5 kilo almışım moralim çok bozuldu hatta ağladım yani daha 2 aydan fazla var doğuma. günde 2km yürüyüp hamile pilatesi de yapıyorum ama yine de kilo alıyorum. beslenmem de aşırı değil ama karbonhidrat seviyorum. tatlıyla çok aram yok. sizler ne durumdasınız?
- haftadayım hamilelik sürecim biraz riskli geçiyor ne yürüyüş yapabildim ne spor o yüzden biraz fazla şimdiden 7-8 kilo rahat aldım yiyorumda elimizden bir şey gelmiyor tartılmaktan korkuyorum sadece bebişler sağlıkla gelsin ondan sonra diyet spor verilir inşallah sıkma canını

Ben 35 haftalık gebeyim 7 kilo aldım
Canım moralini bozma bebişler etkileniyor çünkü, ben 20 kilo aldım şu ana kadar 32+2deyim, sağlık olsun kilo verilir, ben de çok yemediğim halde hızlı kilo aldım bulantı kusma tiksinmem hiç olmadı bir anda aldım ve gayet normal besleniyorum sadece biraz tatlıya düşkünlüğüm oldu ama zaten normalde de kilo almaya çok müsait bir yapım var hep dikkat ediyordum hamilelikte saldım tabii biraz ![]()
ne güzel ya keşke ben de öyle olabilseydim
normalde çok umursamam ama bugün tartıldım ve sonra işte bir anda moralim bozuldu. daha 2 aydan fazla var daha ne kadar alacağım diye taktım bi anda kafaya ![]()
inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım ![]()
14 haftalık ve 5 kilo aldım çok moralimi bozuyor bu kadar hızlı kilo almak, cnku hep zayıftım instagramda hamile paylaşımlarına moralim bozuluyor
Bende cuma günü 30 haftalık olucam 7 kilo almışım
Evet ilk zamanlar benim de çok moralim bozuluyordu tartılınca valla ama sonra sadece kendimi üzdüğümü farkettim, şimdi düşünmüyorum sadece bebeğimi kolaylıkla sağlıklı bir şekilde kucağıma almaya odaklandım kilo işlerine de sonra bakıcaz ![]()
Evet o videolar çok mod düşürücü, insan kendini gerçekten kötü hissediyor görünce ister istemez ![]()
Bende dediğiniz gibi çok bişe yediğimde yok yuruyuste yapıyorum. Sadece ek olarak kahvaltı ekledim ogunlerime, önceden hep aralıklı oruç tarzı besleniyordum. Doktorda çok hızlı kilo almışsın deyince hep moralim.bozulmaya başladı ![]()
![]()
![]()
56 kq hamile kaldim wimdi 76 oldum 38 hafdayim hic kafama takmiyorum nasil olsa doqumdan sonra yine eski kiloma dinecem
32+5 im 19 kilo aldım geceleri çok acıkıyorum ya ben
Bende 56yla başladım bakalım kaç olcak su an 61 ![]()
- Hafta 2 kilo
kaçınca haftadasınız
Kizimda 59 la kaldim 85 le doguma gittimistim smdiki hamileleigimde 59 kilo ile kaldim suan 68 kiloyum 27 haftaligiZ dogum dan snra tekrar eski kilomu hedefliyorum
14+2 )
![]()
30. haftamdayım , 50 kilo ile hamile kaldım şuan 55 kiloyum. Yapısal olarak kilolu olmadım hiç normalde de genelde kilo almak istediğim zamanlar olmuştur
Üçüncü gebeliğim ilkinde 9 ikincide de 8 kilo almıştım doğuma kadar.