Kaç kilo aldınız?

Aslında bu vücudun kendi kendine oluşturduğu bir durum normalde tatlı çok yerim hamilelikte tatlıdan soğudum bulantıö vs hiç olmadı ama bünyem almadı demek sağlıkla al kucağına inşaAllah bebeğini

Ben bir hafta önce 60 tım bigün tartım 65 olmuşum

Kaç haftalik

23+3 oldum

Moral bozmaya gerek yok. 21. Haftadayım 53 ile hamile kaldım 63 ün şu an :joy: yolun yarısındayım daha :grin: her zaman zayıf biriydim ondan dert etmiyorum doğumdan sonra hepsi gider :smiling_face_with_sunglasses:

1. Haftadayım 12 kilo aldım bence canını sıkma aşırı bi kilo alımın yok 35 kilo alanları biliyorum ben şimdi incecikler tamamen bünye meselesi doğumdan sonra vermek çok kolay diyorlar zaten

Dün doktor kontrolüme gittim ve 11.5 kilo için biraz fazla hızlı gitmişiz karbonhidratı azaltalım dedi :smiling_face_with_tear: bu şehre yeni taşındığım için ilk kez dün gittim doktora inş aynı doktorla devam ederiz bakalım

Kendimi yalnız sanıyordum kiloyu çok takmıştım valla burda biraz moral oldu :grinning_face_with_smiling_eyes: doktor bana da hızlı kilo almışsın dedi ama zayiflarda kilo alımı genelde hızlı olur dedi, akşamları 7den sonra bişey yemeyin dedi. Ödemde oluyormuş tabi bu

bana da karbonhidratı azalt dedi bir de tuzlu yeme bu aylardan sonra ödem olur dedi. şimdiden çorapların lastik kısmı hafif iz yapıyor bileğime ondan dolayı tuzu azalt yemeklerdeki tuz yeter turşu tuzlu çerez yeme dedi.

21 haftalık hamileyim. 71 kg ile hamile kaldım ilk 3 ay 67 kiloya düştüm iştahsızlık yaşadım. Şuan 70.8 kg ile devam ediyorum.

Boyum 170

Bünyeden bünyeye değişiyor ama emzirme döneminde süt olsun diye abanmayan herkes ilk 2 3 hafta içinde doğım kilosunu çırptı çevremde

27 hafta 68 kilo

65 oldum

oy takma kafana şükür et canım ne kadar iy Ceki boş ver . Teki bebis sağlıqlı doğsun ceki problem deyil

Ben 55 kg ile başladım şimdi 32 haftada 74 kiloyum

33 hefte 3 cəmi üç kilo almışam çəki

Böyle şeyler için moralinizi bozmayin. Önemli olan bebişlerin sağlıklı olması. Kilolar verilir ya kolay. Ben hamile olduğumu öğrendiğimde 47 kiloydum doğumda 56

Merhaba kizlar bende 8 kilo aldim daha 4 ay var doguma ins daha da almam :pensive_face: