Soru başlıkta yazın bakalim #bursaannelerı @bursa-anneleri @aralik-anneleri
37+4 canım nilüfer doruk şuan 35 bin TL
Maalesef bodrumda oturmanın dez avantajını yaşıyorum Acıbadem 62.500 TL
Acıbadem cok guzel bellı basına hep pahalj mallsef bızde muglalyz ama bursa da yasıyoruz
Allah yardımcımız olsun
Amin valla en başından beri özele gittik 21 bndi hadi dedik veririz birazda sıkıntılarım vardı geçen sene bebeğimin kalbi durdu falan doktorum sağ olsun çok ilgilendi devam edelim dedik eşimde artık yapcak bişi yok herşeyini bu doktor biliyor dedi mecbur vericez
Valla üzülüyorum bazen verılen paraya ya
Bizim gene iyiymiş 62 bn ne ![]()
28 haftalık olduk. Devlette istiyorum karar değisikligi yapmazsam
37+2 yim suan 23 normal doğum ücreti bide kan uyuşmazlığı iğnesi olucam oda 2 bin lira toplam 25 bin yapıyodu ama doktorum sağolsun 20 bine düşürdü ![]()
32+4 deyiz bizde baştan doğum paketi almıştık ilk günden beri ücret ödemeden gidip muayene oluyorum kan idrar testlerimi yaptırıyorum şeker yüklemesini yaptırdım nstye bağlandım. Sezeryan, normal veya epidural farketmeden doğum da içinde 60 bin ödedim nisanın ilk haftası.
Yer nere cnm
Ben Bursa da Medicana ya gidiyorum doğumu da orada düşünüyorum ama daha öncesinde doğumu kapsayan özel sağlık sigortası yaptırmıştım o yüzden muayene tahlil doğum vs hiçbir şeye ekstra para vermiyorum ama doğum ücreti listesi 50 bin -54 bin arası değişiyormuş
24 hafda daha bilmiyorum yabancı bir ulkedeyim burası diyer hastaneler gibi digil sadece iki yerde dogum yapılıyor ve devlet ikisidə ama ücretini bilmiyorum
Kizlar fiyatları okudukça turkiyede yasamadigima baya mutlu oldum bu fiyatlar ne amaki ben kazagistandayim bir kimlik var almasaydım ( 265 000 təngə yani 600 dolar civarı ) ne kadar türk parası yapıyor?
İstanbul avcılar canım
20 bin türk lirasına denk geliyo canım
Ben 26+5 gün oldumda ancak hiç bir sey yapmadım daha
A evet bence iyi