- Hafta Samsun Büyük Anadolu hastanesi 17 bin sezeryan
E üzülürüz tabi devletin nesi var inanın aynı muamele çok iyi devletlerde var boşa israf çok belli başlı iyi doktorlar olmadigi surece
33 haftalık…Valla ben özele iki kere 600 tl verdim.sezeryanıda devlet hastahanesinde yapacam.en iyisi niye 50 60 bin vereyim gerçi istesemde o kadar yok…
Istanbul Anadolu yakasındaki özel bir hastanede sezeryan olacağım haftaya bugün kısmetse. Fiyatı 42 bin tl.Oda fiyat farkınıda eklersek 45 bin olacak.
33+6 oldum kizlar ve inanirmisiniz 27. Olmuş doğum ücreti oğlumu 4 sene once 3e doğurmuştum kızımı 2 sene önce 7 ye birden 20 bin artmiss
39 haftalik, ben Gurcistanda yasiyorum ve bizim ulkede dogum ve sezeryan ucretsiz tum hastanelerde)
36 haftalık olduk Benımde ayın25 de olucak sezeryan özelde fiyatı da 25 bin
Bnde öyle düşünün Bnmde yok o kadar ya
Yaa ne güzel
8+4 bugün. Üç çocuğum devlet hastanesinde oldu. Aksilik olmazsa devlette olur yine.
36+0 olduk Normal de sezeryanda 15.000 Salihli Manisa epidural anestezi istiyorum 19.000 oluyor toplam 1 gün de yatış veriyorlar 21.000 yani
30+1 olduk büyüyoruz Şehir Hastanesi’nde doğum yapacağım nasipse 🩷
İnşallah nasl acaba doğum yapan var mu
Denk geldik yine canım bizim gittiğimiz hastanede mi olacaksın
Hangi hastanede yapacaksınız egepol de 45 bin diyor ya
35+6 haftalık olduk Esenyurt Avrupa Tıp hastanesi Normal 10 bin sezeryan 15 bin sezeryan mesai dışı saate denk gelirse 18500
Özel çınarlı hastahanesi de Dr onur aldemir
Normal doğum 16.700 sezeryan 25 000 ebe gelirse 1000 lira yani evde doğum güzel bence
Merhaba hangi hastane acaba
37+4 Ankara a life hastanesi 24bn