Kac haftalik hamilesiniz

Merhaba kac haftalik oldunuz kizlar belirtilerjniz neler Ben 7 +1 günlükk oldim haftaya bugun 2 haftaligim tam

5 Beğeni

11+5 iz bizde ama haftama göre bulantı koku hassasiyeti yok :slight_smile: sadece kasık ağrılarım var

3 Beğeni

10+6 mide bulantısı yorgunluk halsizlige devam diyorum

2 Beğeni

7+6dayım iki haftadır kafam klozetten çıkmıyor inanılmaz bir bulantı ve kusma yaşıyorum su bile içemez oldum :pleading_face: çok yorgun ve halsizim yüzüm sivilce doldu bütün belirtileri yaşıyorum :joy:

1 Beğeni

Benim 2 3 gundur asiri bulantim oluyo hicbisey yiyemiyorum saat 3 de kahvalti yapabiliyorum sivilce problemi bendede var birde kasık ağrısı insallah kusmam olmaz allah hepimizin yardimcisi olsun tez zamanda geçsin inşallah

1 Beğeni

Bizde 18+1 olduk bugün

2 Beğeni

23 hafta :ribbon::sparkles:

2 Beğeni

33 haftalık oldum ben çok şükür hamileliğim boyunca hiç rahatsızlık yaşamadım

3 Beğeni

Bizde çok şükür 36 haftalık olduk

2 Beğeni

11 haftalik ikizlerim

1 Beğeni

29+3 olduk bugün, belirti olarak 1.trimesterda yoğun mide bulantısı ve kusma yaşadım. 2.trimester en ferah geçirdiğim dönemmiş. Şuan 3.trimesterda yatakta dönemiyorum :smile::smile::smile:

5 Beğeni

32+4 sabırsızlıkla bekliyorum prensesimi 🩷:smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

19 haftalık ikizler :baby::baby:

1 Beğeni

Bizde 29+1 olduk :innocent:

3 Beğeni

Merhaba ben 11 + 1 günlük hamileyim genelde sırt ağrılarım çok aşırı var mide bulantısı aşırı derecede

3 Beğeni

36+5 olduk :two_hearts:

1 Beğeni

38+5 son günler geçmez derlerdi gerçekten öyleymiş sabırsızlıkla bekliyoruz :cherry_blossom:

1 Beğeni

Merhaba hayırlı olsun, 38+6 yım

18+4 olduk bizde​:hatching_chick:

1 Beğeni

14+1 başlar çok kötüydü şimdi sadece kalp çarpıntısı oluyor