Kac haftalik hamilesiniz

Benimde 18+6 1 hfta önce doktora gttim 18 cm 220 Gr dedi seninkinin gelişimi nasıl doktora gttin mi

18+5 :slight_smile: bir oğlum olacak inşallah

1 Beğeni

31+2 olduk bizde bu zamana kadar bende çok şükür hiç bir belirti olmadı taki 1 hafta öncesine kadar kramplar ve ağrılar sancılar başladı :grinning:

34+5 olduq​:blush:

1 Beğeni

14+1 günlük hepsi var 9 haftalıkken başladı kusmam bulantım iştahım yok ağrılarım vardı kalp çarpıntısı nefes darlığı aşırı yorgunluk uyku hali bişey yapmasam yorgunluk var şuanda da var belirtilerim napcam bilmiyorum :blush:

21+4 bel agrisi ve nefes darligi disinda bir sıkıntımız yok cok şükür

32+3 haftalık olduk finale doğru yavaş yavaş

18+4 biz de :heart:

18+6 ama kimse hamile olduğumu anlamiyo​:grinning:

24 +3 haftalığız :blush:

Bende 11+5 im cinsiyet için doktor gün verdimi acaba size gelin diye

9+3 mide bulantısı sinir halsizlik yorgunluk yemek yemeyi özledim zor geçiyor maalesef

22+4 haftaligiz kızımla :heart::heart:

39+5 haftalık olduk gelsin istiyorum artik

1 Beğeni

Pazartesi günü kontrol var 12+4 haftalık oluyor en son geçen ay gittim bişey söylemedi 15 den önce söylemiyor diye biliyorum

7+3 teyiz biz dee. İlk trimesteri bir an önce sağsalim atlatsam diye bekliyorum. 4. haftadan itibaren bulantı kusma halsizlik derken bir de grip oldum 3 gündür parmağımı kıpırdatacak mecalim yok. Yatan gebelerden mi olacağım acaba diyorum, kaldıramıyormuşum gibi geliyor. Moraller 0-0-0. Sad Pauly D GIF by A Double Shot At Love With DJ Pauly D and Vinny

32+4 :pregnant_woman:t3::blue_heart::angel:t2:

Aynıyız sizinle :innocent::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bu görüntüyü de gorduk şükür :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil::nazar_amulet::smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:t3::palms_up_together:t3:zaman hızla geçti yine vesselam​:face_holding_back_tears:

3 Beğeni

Bende 8. Haftadayım şuanlık herhangi bir kusma yaşamadım hafif bir bulantı oluyor ama krakerle toparlıyorum onuda koku hassasiyetimde yok sadece çok uykum var hep uyumak istiyorum uyumasam bile uzanarak dinlenmem lazım ama çalışan olunca buda biraz zor oluyor tabi

1 Beğeni