Kaç gününüz kaldı kızlarr🌸

40 a girdik tık yok :rofl:

2 Beğeni

Daha zamanı var demek kii​:joy:

Bence daha yavaş geçiyor gibi ya çünkü alışveriş vs yapmış oluyoruz son 2 ay hiç geçmiyor

Amin inşallah sende canım şuan 37+3 ama doktor bir hafta önde ilerliyor dedi heran doğurablrm​:heart:

Ay vala geçmiyo dıyolardı ama çabuk geçti bence ya bi baktm son 18 gün ama daha erken gelirmi bebiş bilmiyorum

Bende çalışıyordum izne ayrıldım şimdi evdeyım acaba ondanmı hızlı geçiyor gibi geldi bilemedim önceleri daha yavaştı sanki :smiling_face:

Oyy maşallah ne kalmış seninki de bitmiş bile hayırla sağlıkla gelsinn​:cherry_blossom:

Ayy amin inşallah bana dua edin ya yaklaştık ca heycan korku karısk duygular içindeyim :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Benim de 2 ay kaldi ama gel gör alışveriş yapmamama ragmen zaman gecmiyo​:sweat_smile:

İnsallah sag salim kucaginiza alacaksiniz merak etmeyin dualarimiz sizinle​:nazar_amulet::heart_eyes:

Bugün aldım darısı sizlere olsun :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

1 Beğeni

Allah bağışlasın birbirinize. Darısı bizlerin başına

Amin inşallah saol canım​:face_blowing_a_kiss::heart:

Oy maşallah tebrik ederim. İnşallahh​:cherry_blossom:

Kızlarr doğum yapan var mı? 85 gün varken yazmışım 20 gün geçmiş üstünden nasıl geçtiğini anlamadım çok hızlı geçiyor zaman 65 gün kaldı :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Ben daha gün sayıyorummm doğum yapanlar vardır galibaa​:smiling_face_with_three_hearts:

110 kaldi 18 subat ramazan gecesine denk geliyo

Ben yaptım canım 6 gün oldu

Yaa gözünüz aydın Allah bağışlasın, rahat bir doğum olmuştur umarım :cherry_blossom:

Ay vala çok zordu ya öldüm öldüm dirildim ama kavuştum ya değdi ya :smiling_face_with_tear: