Kaç gününüz kaldı kızlarr🌸

Şam filan istifade elemirsen? Mende de deyir 13 heftede acilma olmuşdu deye. Utrogestan istifade eliyirem dayandirma qeti deyir. Usaqliq boynu qisalir get gede cunku

Bakalim kendimizi doktora emanet ediyoruz yapacak bisey yok zaten umarim hepimizin bebegi saglikla gelir kucagimiza aliriz cok tesekkur ederim​:heart::face_blowing_a_kiss:

2 Beğeni

Pogstron şami isdfade edirem bu gun yoxlanişim var gorek ne deyecek

He qeti dayandirma her gun istifade ele vaxtı vaxtinda. Geceler qoyki uzaniqli ol icerde qalsin neçe saat. Allah komek olsun. Servik kanal boyu neçe sm-di sizde? 3.00dan asagi düşəndə doğum tezlesir deyirler mende en son 3 idi yəni sınırlarda gezirem qorxurame :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Çarşamba günü kucağıma alicam inşallah ilk doğum korku endişe mutluluk hepsi bir arada

1 Beğeni

Bu gun gedib doplere hekim dedi uşaqin başi aşaqdi ama heleki aciliş falan yoxdu yoxladi ama cox gezmemyi ancaq uzaniqli olmaqmi soyledi

Hayırla gelsin inşallah canım​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Son 20 günn​:smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Oyyy bitmiş seninki. Hayırla sağlıklı bir şekilde alırsın inşallah kucağına :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_three_hearts:

Zaman geçiyor mu 30 günden düşünce çok merak ediyorum ya :joy:

Narahat olma usaq firlanir onsuzda eyni istiqametde qalmirki mende de neçə hefte evvel baş gelişi idi indi sağrı gelişidi uzun muddetdi. Ondan qorxma ama istirahet ele agir sey goturme zorlama ozunu yaxsi olacaq

Men servik kanal deyende uşaqlıq boynunun olcusunu soruşurdum açılış doguşda olur onsuzda indi olmaz.

Uzi kagizinin asagisinda yazilir orda servikal olcu

Hələ 101 günüm var​:sweat_smile::woman_dancing:t3:

1 Beğeni

Senin biraz daha uzunmuş ama hızlı geçiyor bir bakmışsın kucağımızda :kissing_face:

1 Beğeni

92 gün kaldı günler geçmiyor :smiling_face:

37+6 Heran doğum olabilir de olmayabilir de

Uzi kaqizim qaynanda qaldi bilrem sen neyi deyisen sadece doqtor yoxlayir her hefdede ktq yazib

Bende o zamanlar öyle diyordum sanki hiç geçmeyecek gibiydi ama sanki şuan daha hızlı geçiyor gibime geliyor :smiling_face:

Haydi inşallah hayırla kucağına al canım :cherry_blossom:

1 Beğeni

Benim daha 103 gun var gunler gecmek bilmiyo

100 den aşağı düşünce hızlı geçiyoor​:smiling_face:

1 Beğeni