Şam filan istifade elemirsen? Mende de deyir 13 heftede acilma olmuşdu deye. Utrogestan istifade eliyirem dayandirma qeti deyir. Usaqliq boynu qisalir get gede cunku
Bakalim kendimizi doktora emanet ediyoruz yapacak bisey yok zaten umarim hepimizin bebegi saglikla gelir kucagimiza aliriz cok tesekkur ederim![]()
![]()
Pogstron şami isdfade edirem bu gun yoxlanişim var gorek ne deyecek
He qeti dayandirma her gun istifade ele vaxtı vaxtinda. Geceler qoyki uzaniqli ol icerde qalsin neçe saat. Allah komek olsun. Servik kanal boyu neçe sm-di sizde? 3.00dan asagi düşəndə doğum tezlesir deyirler mende en son 3 idi yəni sınırlarda gezirem qorxurame ![]()
Çarşamba günü kucağıma alicam inşallah ilk doğum korku endişe mutluluk hepsi bir arada
Bu gun gedib doplere hekim dedi uşaqin başi aşaqdi ama heleki aciliş falan yoxdu yoxladi ama cox gezmemyi ancaq uzaniqli olmaqmi soyledi
Hayırla gelsin inşallah canım![]()
Son 20 günn![]()
Oyyy bitmiş seninki. Hayırla sağlıklı bir şekilde alırsın inşallah kucağına ![]()
![]()
Zaman geçiyor mu 30 günden düşünce çok merak ediyorum ya ![]()
Narahat olma usaq firlanir onsuzda eyni istiqametde qalmirki mende de neçə hefte evvel baş gelişi idi indi sağrı gelişidi uzun muddetdi. Ondan qorxma ama istirahet ele agir sey goturme zorlama ozunu yaxsi olacaq
Men servik kanal deyende uşaqlıq boynunun olcusunu soruşurdum açılış doguşda olur onsuzda indi olmaz.
Uzi kagizinin asagisinda yazilir orda servikal olcu
Hələ 101 günüm var![]()
![]()
Senin biraz daha uzunmuş ama hızlı geçiyor bir bakmışsın kucağımızda ![]()
92 gün kaldı günler geçmiyor ![]()
37+6 Heran doğum olabilir de olmayabilir de
Uzi kaqizim qaynanda qaldi bilrem sen neyi deyisen sadece doqtor yoxlayir her hefdede ktq yazib
Bende o zamanlar öyle diyordum sanki hiç geçmeyecek gibiydi ama sanki şuan daha hızlı geçiyor gibime geliyor ![]()
Haydi inşallah hayırla kucağına al canım ![]()
Benim daha 103 gun var gunler gecmek bilmiyo
100 den aşağı düşünce hızlı geçiyoor![]()