Kaç gününüz kaldı kızlarr🌸

Doğum korkusu da sarmaya başladı bi yandan hemen geçsin istiyorum bi yandan geçmesin istiyorum :see_no_evil_monkey: Allah vaktinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :heart:

Bende de o ikilem var acaba nasıl olacak diye hem çok merak ediyorum hemde korkuyorum.. Amiin inşallah :cherry_blossom::smiling_face_with_three_hearts:

Kolay diyemem ama bebeğini görüp kucağına alınca hepsini unutuyorsun :bouquet:

1 Beğeni

74 diyor ama daha erken olacagini hissediyorum nedense

Neden canımm gidişattan dolayı mı yoksa sadece içgüdü olarakmı öyle düşünüyorsun

112 günüm kaldı doğumuma

1 Beğeni

Sabırsızlıkla bekliyorum

Servikal kanalim giderek kisaliyormus doguma kadar utrogestan kullanacakmisim. Doktorum da surekli erken dogum olabilir diyo hatta bugun bebeğin ciğerlerini acmak icin metaspan diye bi igne yazdi olurda erken dogarsa diye o iğneyi de aratiyodum cigerle alakasi yok diyo internette anlamadım gitti

47 gün kaldı :face_holding_back_tears::heart_hands:t2:

Son 42 gun ama doktor diyor her an hazirlikli ol erken ola bilir

Niye ki?

İlk uşaq tez olub mende bunda da qanamlarin indi de aqrilarim cox tez tez olur kecen defe ktq eledirdim az sanci cixdi

Hayırla kucağına al inşallah canım :smiling_face_with_three_hearts:

Muhakkak bir bildiği vardır o yüzden vermiştir canım bol bol dınlen yorma kendini stres olmamaya çalış olumlu düşün pozitif kal. İnşallah hayırla sağlıkla gelsin bebiş :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Oy maşallah hayırla gelsinn​:smiling_face_with_three_hearts:çok heyecanlııı

1 Beğeni

İnşallah doğru zamanda hayırlısıyla gelsin canım :cherry_blossom:

Amin İNŞALLAH canim​:heart::rose:

1 Beğeni

Şey korkutucudaaaaa :joy::pink_heart:

1 Beğeni

50 gün benim de

3 cü sezeryanim olacak daha erken de olabilir