Kaç gününüz kaldı kızlarr🌸

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün kaçıncı haftada doğum oldu? benim ilk kızım 38+4 de doğdu şimdi ikinciye gün sayıyorum günler geçmiyor

39+1 de yaptım cnm kazasız belasız sende alırsın inşallah kucagına :white_heart:

Amin inşallah canım :palms_up_together::heart:

144 gün :confused:

52 gunum kaldi uygulamaya gore​:pleading_face::backhand_index_pointing_right:t2::backhand_index_pointing_left:t2:

1 Beğeni

126 gün kaldı

Yaa bizim çok yakın olucak benim 4 Ocak gösteriyor 64 gün ama doktorum daha erken gelebilir dedi bir iki hafta :face_holding_back_tears:

Bende 103 gun varken yazmışım 85 gun kaldi gerçekten çabuk geciyo bi an önce kucağıma almak istiyorum bebegimi​:smiling_face_with_three_hearts:

Bende ya bugün de ultrasonda yüzünü çok net gördüm iyice sabırsızlanmaya başladım artık, sağlıcakla kolaylıkla alalım inşallah :folded_hands:t3::cherry_blossom:

Ben yüzünü göremedim sürekli 2d makinalar diyolar sizinki kaç haftalık acaba

Yarın tam 31+0 olucam canım

Bende bugun 28+0 oldumm bi an önce dogsalarda sağ salim alsak kucagimiza yavrularimizi

Benim de erken dogum riskim var zaten kasimda da olabilif​:sweat_smile:

İnşallah canım :folded_hands:t3::cherry_blossom:

Sağlıklı olsun da inşallah canım hayırlısı :cherry_blossom::folded_hands:t3:

1 Beğeni

Kasım 6 sezeryan günu verdi geri sayım başladı benim dualarınıza talibim kızlar :revolving_hearts:

1 Beğeni

91 gün kaldı doğumuma

1 Beğeni

Bizimde 45 günümüz kaldı son günler geçmiyor uykusuz geceler mide yanmaları :woman_facepalming:t3:

1 Beğeni

95 günüm var sizin de mi subat

1 Beğeni

Son 20 gun kaldi heyacan korku hepsi bir arada

1 Beğeni