Kızlar çok kötü kabız oldum doğum yapalı 18 gün oldu ilk 1 hafta dikişlere bişey olur diye 1 hafta hiç çıkamadım tuvalete sonrasında kabız olarak küçük parça halinde çıktım ama her gün değil daha sonra yine bir kaç gün hiç çıkamadım şimdilerde zorluyorum ama afedersiniz makatimda takılı kalıyor düşmüyor ben de eldiven takıp öyle müdahale ediyorum ama hepsini alamıyorum içine kaçıyor beni çok rahatsız ediyor makatimda baskı var ağrı yapıyor batıyor ne yapıcam ben böyle nasıl geçecek lavman da olmuyomus anne sütüne geciyomus 24 saat vermemek gerekiyomus
Merhaba. Bildiğim kadarıyla bol su içmek kabıza iyi geliyor. Bende 1yıl önce çok kabız oluyordum nasıl oldu bende anlamadım şimdide sürekli karın ağrısı, ishal oluyorum.
Suda fayda etmiyor bana çıldıracağım valla bı yandan dikişler bi yandan bu dert
Araştırdınmı hiç ilacı? Kullana bileceğin kabızlık ilacı varmı?
Arkadaşlar hepinizden özür dileyerek yazıyorum 27 haftalık hamileyim ve başımda büyük bir basur derdi var önerilerinizi bekliyorum çok ağrılı geçiyor napmam lazım
Bende aynı durumdayım şurup verdi doktor onu kullanıyorum öyle yapabiliyorum ondan yazdır istersen
Seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım eczaneden gliserinli fitil almanı tavsiye ederim be zeytin yağı iç
Hepinize teşekkür ediyorum ama benimki kabızlıktan değil ishalden oldu bebek zorladı biraz sürekli olunca
Bence bol bol hoşaf ve meyve suyu kayısı sı tüket ilaç kullanamaz sin süt e geçer diye için
Lavmanın süte geçtiğini kim söyledi bana hastanede yaptılar öyle bir şey söylemediler hiç emin misiniz. Hatta ikinciye de geldiler ben bırakmadım gerek kalmadı diye
Lavman değil yanlış anladınız ağızdan ilaç vermiyor lar süte geçer diye ben doktor uma gaz problemi ve kabızlık olduğunu söylediğimde 14 haftalık tim ve önermiyoruz süte karışır demişti
Ben aynı bu şekildeydim, doktorum dikişlerin patlar dedi hastaneye çağırdı lavman yapmak için ben gitmedim eczaneden kendimiz alıp yaptım, ilk sütü sadece sağdım ve çöpe attım
Elma, havuç bide kirmizi oluyo ya azerice zix deyilir turkce bilemedim. Bunlara her gun tuket cox iyi oluyo. Bide derman olarak Дюфалакт srop deneye bilirsin. Hekimle meslehet al ama bence ziyan olmaz cunki korpe cocuklar bele iciyo
Lavman acaba gebelik te de olur mu onun hakkında bilginiz var mı
Valla hiç bilmiyorum ki bence sakıncası yoktur gibi mantıken ama doktora sormakta tabi fayda var
Anladım keşke aklımda olsaydı 5 gün önce kontrol e gittim sorardım aslında baştaki kadar değil ama bir ishal bir kabızlık bittim artık ama doğum yakın inşallah dikiş te zorlanma olmaz doğumdan sonra da kabızlık devam ederse zorlar gibi yaa
Doğumdan sonra kabızlık çok zor bende arkadaşın dediği gibiydim 1 hafta 10 güne düzeldim ama birşey yiyemiyordum lavaboya gidemediğim için, kan ilacı mi kabız yapıyor siz neden kabizsiniz
Aksine benim kullandığım Demir eksikliği ilacı ishal yapıyor onu kullanmayı bırakınca kabız lık oluyor onun için korkuyorum çünkü gebelik ten sonra kullanacağımı sanmıyorum o zaman da kabızlık olacak
Gebelikten sonrada kullaniliyor vitamin ve kan ilaçları doktorların çoğu öneriyor en azından size de devam edin diyeceklerdir
Bende hep kabız oluyordum demir ilacı içince kaç tane marka denedim hatırlamıyorum bile ama en son ocean beni kabız yapmayınca ondan devam etmistim