Bu süt verirken kullanılır mı acaba gerçi süt e geçseydi şimdi de önermez di dimi
Saç dökülmesi falan muazzam oluyor en azından bende öyleydi demir ve vitaminleri kullaniyoruz mecburen, doğumda da çok kan kaybetmiştim zaten
Sizinki de ters tepmiş anladığım kadarıyla bende iki tane değiştirdim sırf ishal yaptığı için ama doktor artık değiştiremeyiz dedi iki de bir olmaz farklı farklı senin bünyen böyle dedi idare et doğumdan sonra bırakır sin dedi bana da yaa
Aaa ondan mı dökülmüyor saçlarım bide baya uzadı kesmeye kıyamıyorum yaa![]()
![]()
Bana doktor öyle demedi ben deniyordum sürekli iyi markalari mecburdum buna ya tamamen bırakacaktım ve düzgün bir tane bulup içmeye devam edecektim
Benim doğuma kadar hiç dökülmedi, dogurunca kel kalacak şekilde döküldü ama galiba 2-3 aydır toparladım bebegim 7.5 aylık ve saçım asla uzamadi doğurduktan sonra hep aynı sanki
Mecbur kullanmak gerekiyor bebek ler bizden alınca mecbur artık tabi
Aaaa gerçekten her inan farklı demek ki yaa .rabbim bebeğini sana bağışlasin inşallah bende uzuyor bende diyorum niye demek ki genel de aldığımız vitamin ler saça yetmiyor genellik le diğer gebelik lerimde hiç bir ilaç kullanmadım gerçekten ama bu gebeliğim de doktor ne öneriyorsa kullanıyor etkisini gördüm gerçekten
Evet herkeste farklı etki gösteriyor malesef, canı sağolsun bebeğim herşeye bedel, inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alirsiniz bir can dunyaya geliyor kolay değil elbette, doğuma da sıfır catlakla girdim ne şanslıyım diyordum bir çıktım harita olmuşum ve hala gecmedi izi ilk günkü gibi
bütün olumsuzluklar arasındaki tek güzel şey bal kızım ![]()
Bende D vitamini kullanmaya başladığımdan beridir sürekli karın ağrısı ishal oluyorum. İlacı durdurunca kabızlık başlıyor![]()
Aynn öyle bebeklerimiz in canı sağolsun yapacak bir şey yok çatlak çok bende kaşıntısı çabası ama onlar hiç omurumda değil biliyormuysun galiba ben ağrılardan bıktım biraz ama yapacak bir şey yok ne yapalım ![]()
Sizde de o tepki ediyor demek ki d vitamini hap mı damla mı kullanıyorsunuz bende hap çok fena yapmış tı doktor damla vermiş ti
Dupalak diye bir şurup var hamilelerde emziren annelerde kullanabiliyor bende çok çektim onu içebilirsin doktor yazmıştı bana en son doktora gittiğimde bol su iç ama yinede benim ıkınmaktan ve sert kakadan makatımda çatlak oluşmuştu. Rahatladım o şurupla
İkisinden de. Hem suya damlatmalık hem de tablet. Günde 2kere karın ağrısı ishal oluyordum.
Anladım rabbim yardım etsin inşallah yapacak pek bir şey yok idare edecez artık ![]()
İnşAllah canım.
Çatlak için ne kullandınız acaba
Locafen diye bir krem var onu kullandım.
Sabah akşam makatınızın iç kısmına sürüyorsunuz
Teşekkürler