Bebeğim iki haftalık oldu bu sürede deneyimlediğim bazı ürünler hakkında konuşmak istiyorum sizlere de fikir olsun ☆ Uni baby nin pişik kreminden pek memnun kalmadım. Altını hiç ıslak bırakmadığım halde pişik oldu daha sonra yenidoğan biriminde hemşire olan arkadaşımın tavsiyesiyle hamazinc pişik kremi aldım ve faydasını gördüm. ☆ Uni baby nin çamaşır deterjanı sarı süt lekelerini çıkarmakta pek etkili değil ondan da memnun kalmadım. ☆ Müslin örtüleri iyi ki almışım diyorum elim ayağım oldular. Trendyoldan zeypba dan almıştım yumuşacıklar tavsiye ederim. ☆ Lansinohun elektrikli göğüs pompasından memnun kaldım iyi ki almışım. ☆ Babynest alsam mı diye tereddütte kalmıştım iyi ki almışım bebeğim için rahat ve taşınabilir olmasından memnun kaldım. ☆ Bol bol zıbın almanızı tavsiye ederim çok ihtiyacınız olacak. ☆ Anne bebek çantası olarak hepsiburadadan minimoda mağazasından kinder baby merlin termal anne bebek çantası almıştım. Hastahaneye giderkeb ve daha sonra sağlık ocağına giderken kullandım. Oldukça geniş, kullanışlı ve yumuşak bir çanta memnun kaldım tavsiye ederim. ☆ Alt açma örtüsü almıştım e bebekten. İyi ki almışım eğer olmasaydı yatağa ve çekyata çiş yapmış olurdu ☆ Kendim için düğmeli pijamalar almıştım emzirme kolaylığı sağladığı için size de düğmeli pijamalar almanızı tavsiye ederim. Şimdilik aklıma gelenler bunlar yine kullanıp memnun kaldığım veya kalmadığım ürünler olursa buradan yazarım. Sizlerde aldığınız ürünler için olumlu olumsuz yorumlarınızı buraya yazabilirsiniz
Benim keşke almasaydım dediĝim olmadı. Ben de alt açma örtüsünü, süt sağma pompasıni, göğüs kallanı iyi ki almışım dedim memnun kalmadıĝım ürünler var ama onların da kalitesini denemiş oldum yoksa hala aklım kalırdı
Çok teşekkür ederim güzel bilgiler için
teşekkür ederim
Aldıklarımın hepsini kullandığım için keşke almasaydım dediğim bir şey yok.
İyi ki almışım dediklerimin arasındada,sleepy bebek bezini iyiki almışım dedim normalde aldıklarımın hepsinden memnun kaldım açıkcası
Rica ederim ne demek
Rica ederim ne demek 🪻
Rica ederim 🩷
Göğüs ucu çatlağı için ayva çekirdeği jeli yapmıştım iyi ki yapmışım çünkü hastahanedeki hemşireler bebeği ilk tutturmaya çalışdıkları zaman sıkmışlardı o zaman çatladı. Ayva çekirdeği jeli çok iyi geldi. Hiç denemedim ama susam yaģının da iyi geldiği söylendi tahinin üzerinde biriken yağı da deneyeceğim onu deneyince yine yazarım size. Lansinohun göğüs ucu kremini doğum öncesinde kullanmıştım durulamaya gerek yok diyor ama içim rahat etmiyor o yüzden onu daha az kullanıyorum
Baby nest keçe çanta almıştım alt açma minderi göğüs pedi emzirme önlüğü iyi ki almışım dediklerimden
Baby nest hiç kullanmadım kızım sevmedi. Emzirme yastığını da sevmedi. Bir daha hamile kalsam yine alırım ama benim kızım cins, belki ikincisi normal olur
Benimde aklımdaydı aynı konu bende 2 haftalık tecrübelerimi ekleyeyim istedim pişik kremi olarak denemediğimiz kalmadı nerdeyse hala çözüm bulmuş değiliz hamazinc bugün eczacı arkadaşım önerdi bizede bakcaz artık umarım bende fayda görürüm, Ecowell şampuan vucut losyonu pişik kremi almıştım keşke almasaymışım hiç memnun kalmadım doğal içerikli olabilir ama temizliği ve kokusu beni tatmin etmedi ayrıca pişik kremi pişik yaptı. Lansinoh 2li elektronik pompa almştım hiç memnun kalmadım sağarken kablolu olduğu için mecbur tutuyosunuz ve o zaman geçmek bilmiyo şimdiki aklım olsa giyilebilenlerden alırdım bunu satıp ondan sipariş vereceğim, yine lansinoh süt toplayıcı almıştım negatif basınç ile süt toplayandan mochi muadili iyi ki almışım bir gögüsü emzirirken diğerine takıyorum çok güzel topluyo hatta sağıyo bile diyebilirim gerçekten gerekli bir ürün. Lansinoh gögüs ucu kremi aldım ama en küçük boyundan sütüm gelene kadar sürdüm ama yinede yara olmuştu bebeğim emmeyi öğrenene kadar hemşireler çekiştirdi çatladı çünkü sonra bıraktım fena değildi. Gümüş kapak ise hayatımın ürünü olabilir sürekli onunla geziyorum içersine süt biriktiği için gümüşün iyileştirici gücüyle birleşiyo ve gögüslerim maşallahh diyeyim ağrı sızı hiçbişe kalmıyo alın aldırın arkadaşlar mucize buluş E bebek gögüs pedi almıştım ondan da çok memnunum yoksa sütyenler çok batıyordu. emzirme atleti almıştım memnun kalamadım sıkı olmadığı için gögüslerim içersinde hareket edince ağrı yapıyor ama emzirme sütyeninden çokk çook memnun kaldım indirimden 4 tane almıştım keşke daha çok alsaymışım diyorum. Bebek törpüsü almıştım dönenlerden hiç memnun kalmadım bebeğin elini acıttı bidaha kullanmam tırnak makası candır. E bebek alt açmalar da muhteşem iyi ki almışım diyorum. Siveno çamaşır deterjanı almıştım baya da stok yapmıştım ama lekelerde etkili değil süt lekesini çıkarmıyo sadece koku olmaması artı benim için elimdekiler bitince farklı marka deneyeceğim. İlk doğum yaptığımda gögüsü tutamadı bebek hastaneden silikon gögüs ucu istediler eşim eczaneden gitti aldı vicdansızlar 600 tl istemişler şimdiki aklım olsa 80 tl ye e bebekten alırdım hastane çantama mutlaka, birde emzirme destek sontası çok gerekliymiş bebeği süt gelene kadar şırıngayla beslemek çok zor ama eds ile besleyince hem bebek sizi emiyo meme reddi yaşanmıyo hemde kolay yoldan beslenme sağlanıyor sarılık riski ortadan kalkıyor keşke alsaymışım Çok fazla baskılı giysi aldım ama bebek rahatsız oluyor keşke baskısı olmayan düz giysiler yada kendinden desenli kıyafetler alsaymışım. Şuanlık aklıma gelenler bunlar zamanla edit yaparım canlar
Aldığım herşeyden memnun kaldım ben de
Baby nest seti iyi ki almışım kucağımdan sonra bebeğim en çok onu tercih ediyor. En önemlisi en çok müzikli oyun halısını icat edene dua ediyorum rabbim cennetine kabul etsin o kişiyi çoook memnunum. Beşik hiç kullanmadık bilseydim almazdım sırf şekli hoşuma gidior diye almıştım. Park beşik iyiki almışız.
Alt açma bezi öylesine evde kaşsım diye bir paket almıştım başta şimdi ise elim ayağım devamlı stok yapıyorum bilseydim önceden daha çok yapardım.
Emzirme önlüğü baby nest seti içinde vardı hiç kullanmadım dışarıda mama veriyorum.
Göğüs ucu kremi almasamda olurdu 24 saat meme ağzında olduğu için sürmeye fırsat olmuyordu başt . Şimdi ise bebek alıştı yara olmuyor artık. Süt arttırıcı damlaya boşa para verdim okadar. Emzirme yastığını emziriken kullanmaya beceremedim onun yerine bebek tommy time karın üstü yatarken kullanıyorum fikir olsun sizede.
E bebekten baby mom 2li elektrikli göğüs pompasına şahsen sütüm bebeğime yetmiyorken saklamak imkansız boşuna o kadar para verdim.
Göğüs pedi çok önemli onsuz yapamam.
Geri kalanlar herşeyden normal bir şekilde memnunum
Arkonun yeşil tüp kremini deneyin pişik için çok faydasını görüceksiniz, bir de bebeğinizin altını değiştirirken kaka yaptığında ıslak mendille kabasını aldırdıktan sonra pamuğu ıslatıp temizleyin, çişini yaptığında sadece ıslak pamukla temizleyin hem daha az pişik olucaktır hem de daha az ıslak mendil tüketirsiniz
Bende ilk bir hafta temizleme pamuğunu ıslatıp kullandım daha sonra ıslak mendili ılık suyla yıkayıp kullandım nerede yanlış yaptım bilmiyorum. Belki de bezinden kaynaklı olabilir diye düşünmeye başladım. Molfix almıştım eğer tekrar pişik olursa bezi değiştirip duruma bakacağım. Sizin önerinizle arkoyu da deneyeceğim teşekkür ederim
Rica ederim burada püf noktası pamukla sildikten sonra poposuna ya biraz üfleyin yada yelleyin elinizle popo kurusun o şekilde bezleyin
Ay inan hiç ıslak mendil kullanmadım hep pamuk ve kaynatılmış ılıtılmış su kullandım ama yinede oldu, hamezinc ve fito karıştırıp sürüyorum çok şükür bayağı topladı ama denemediğim ürün kalmadı resmen canım