İyi ki aldım ve keşke almasaydım dediğiniz ürünler hangileri

Hayırlı olsun ablacığım :pray::heart:

1 Beğeni

Süt için bestlak damlayı 20 damla şeklinde ve solgar Brewer’s Yeast vitamin B12 günde 2şer tablet toplam 6 olacak şekilde kullanıyorum ben çok memnunum öneririm canım

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım bı bezimiz kaldı hala kararsızım yaaa arkadaşım bunu önerdi amal bilmiyorum sleepy boyutu küçük 1 mi 2 mi alsam numara

1 Beğeni

1 al sen abla

1 Beğeni

Bu paketi iyi mi

1 Beğeni

Bence iyi abla

1 Beğeni

Ne zormuş ya bir paket alacağım pişik yaparsa değişirim eskiden Prima al bitsin şimdi yanından geçilmiyor

1 Beğeni

Kesinlikle öyle maalesef :roll_eyes:

1 Beğeni

Herkes farklı marka öneriyor ama bilmiyoruz ki sana pişik yapan ona yapmıyor vs vs bakalım bizi minik benim gibi hassas cildi var ise çok çekeceğim​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Arkadaşlar pişik için bir günde iyileştiren krem önerisi için geldim. Travazol isimli kremi günde iki defa sürünce bir sonraki güne pişikten eser kalmıyor. Hamazinc isimli kremde sonuç almıştım ama üç gün sonraydı. Travazol daha hızlı çözüme ulaştırdı. Sizlere de tavsiye ederim

Emzirme yastığı ve göğüs pedini de iyi ki almışım bebek alışveriş listenize eklemenizi tavsiye ederim.

Travazol kortizonlu mantar kremi benim bebeğimin poposunu maaf etti kanattı hala onu düzeltmeye uğraşıyoruz

B12 denemedim açıkçası ama bestlak damla kullandım bir işe yaramadı,Kendimce kuru dut ,rezene çayı, Hurma , Kaysı vs gibi şeyler tüketiyorum ama işte

Solgar’ı ve bestlak’ı ben de kullandım. Sanırım o dönemlerde sütüm daha fazlaydı. Ama psikolojik olarak çöktüm galiba. Süt artması için saldım gitti. Tekrar başlayayım bari ya :woman_shrugging:t2:

Aa sizin için kötü olmuş ya gerçekten herkeste aynı sonuç alınmıyor maalesef. Çok geçmiş olsun

Anason ve kimyon da kaynatıp içmemi tavsiye etmişlerdi bende günde bir çay bardağı içiyorum. Bir gün anason bir gün rezene bir gün kimyon

1 Beğeni

Rezene ve kimyonu bende çok kullanıyorum ama anasonu bilmiyordum onuda denerim bakalım :green_heart:

İyi ki dediklerim

Babybjorn ana kucağı Uppababy bebek arabası(ikinci çocuğu kısa zamanda düşündüğüm için) Emzirme yastığı Biogia probiyotik(gaz sorunumuzu bitirdi) Manuel burun aspiratörü Elektronik ana kucağı Göğüs pompası Doğum sonrası için kendime aldığım giyilebilir pedler Elektronik tırnak törpüsü(ellerine zarar vermekten korkuyorsanız kesin törpü alın)

Keşke almasaydım dediklerim

Babynest (asla uyumuyor içinde) Mamaroonun anne yanı beşiği (büyük hevesle aldım asla içinde yatmıyor bu yüzden birlikte uyuyoruz) Göğüs pedi( ilk hafta hariç ihtiyacım olmadı) Fazla yenidoğan kısa kollu zıbınlar(5li aldım sanırım iki kere giydi daha da olmadı) 3-4 farklı model kundak (hiçbirini sevmedi kundaklamadan uyutuyorum)

1 Beğeni