Merhaba İstanbul’a yeni geldim Esenyurtayım üç haftalık hamileyim bildiğiniz iyi bir doktor varmı kontrollerim ve doğumum için stresliyim
Merhaba Mucize Anne’ye hoş geldin canım. @istanbul-anneleri ne ping atalım bakalım. cevap veren olacaktır. sende bu gruba katılabilirsin.
Teşekkürler hemen katılıyorum
@Leyla1991 sende sanki burada veya yakınında oturuyordun yanlış mı hatırlıyorum?
Hayırlı akşamlar canım aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun @Hngul ben Avcılardayim Avcılar Hospital hastanesinde Op.Dr.Nil Bilgen kontrol oluyorum muayene ücreti 790 TL ama yılbaşından sonra ne olur bilmiyorum canım
Devlet istersen Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi var ama dr nasıl bilmiyorum
Mucize Anne’ye hoşgeldiniz @Hngul
Gebeliğin hayırlı olsun
Aa ben de Esenyurt’tayım ve yeni hamileyim. İyi doktor varsa benim de aklımda bulunsun ben de çok bilmiyorum ama devlet hastaneleri özellikle Necmi Kadıoğlu hiç önermiyorum o kesin. Şimdilik esencan Hastanesi’ne gittim ben daha önce de bir iki gitmiştim ama sonraki kontrolümde büyükcekmecede bir doktor duydum onu denemek istiyorum. Uzak ama iyiyse gerçekten değer diye düşünüyorum
Ben de avcılarda oturuyorum brnim doğum yaptığım hastane avcılar anadolu hastanesi özel hastane doktorum mehtap doktordu
Memnun muydunuz doktorunuzdan nasıldı
Ben çok memnun kaldım hatta ikinciye hamileysem ona gidicem yani tek geçerim kadın doğum olarak benim doktorum mehtap doktordur
Bana Anadolu hastanesinde rahim kanseri teşhisi koydular yanlış tedavi uyguladılar o yüzden oranın ismini bile duymak istemiyorum
Aaaa doğumumu orda yaptım doktorum adı mehtap ama ben avcılar anadolu subesinde yapmıştım doktordan doktora değişiyor hamği doktordu
Tam noktasıni bilmem bu Esenyurt mu Parseller mi ne o tarafta Dr uğraş vardı o pislik mahvetti beni ben ikinci oğluma habersiz kaldım onun yüzünden hamile kalmazsın yara var dedi kanser ilaçları kullandim neyse aklıma geldikçe sinir oluyorum
Zaten ben erkek doktorlara güvenmem ben bir tek mehtap doktoru bilirim iyi doktor
O da erkek değil bayandı canim
Hmm doğrudur o hastane tek bildiğim mehtap doktor iyi diğerleri iyi değil diye duymuştum zaten kime sorsam mehtap doktoru önerdiler bana
Merhaba @Hngul hoşgeldiniz
İlk kontrolüm için Necmi Kadıoğlundan randevu alacağım ama sonrasında özelde devam etmek istiyordum korktuğum için. Özel Reyap hastanesi var baktım ama ücreti biraz uçuk diyorlar
Teşekkürler