İstanbul'da doğum yapmış olanlar varmı

Merhaba İstanbul’a yeni geldim Esenyurtayım üç haftalık hamileyim bildiğiniz iyi bir doktor varmı kontrollerim ve doğumum için stresliyim

4 Beğeni

Merhaba Mucize Anne’ye hoş geldin canım. @istanbul-anneleri ne ping atalım bakalım. cevap veren olacaktır. sende bu gruba katılabilirsin.

2 Beğeni

Teşekkürler hemen katılıyorum

2 Beğeni

@Leyla1991 sende sanki burada veya yakınında oturuyordun yanlış mı hatırlıyorum?

4 Beğeni

Hayırlı akşamlar canım aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun :heart::rose: @Hngul ben Avcılardayim Avcılar Hospital hastanesinde Op.Dr.Nil Bilgen kontrol oluyorum muayene ücreti 790 TL ama yılbaşından sonra ne olur bilmiyorum canım

3 Beğeni

Devlet istersen Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi var ama dr nasıl bilmiyorum

2 Beğeni

Mucize Anne’ye hoşgeldiniz :purple_heart: @Hngul

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

2 Beğeni

Aa ben de Esenyurt’tayım ve yeni hamileyim. İyi doktor varsa benim de aklımda bulunsun ben de çok bilmiyorum :grin: ama devlet hastaneleri özellikle Necmi Kadıoğlu hiç önermiyorum o kesin. Şimdilik esencan Hastanesi’ne gittim ben daha önce de bir iki gitmiştim ama sonraki kontrolümde büyükcekmecede bir doktor duydum onu denemek istiyorum. Uzak ama iyiyse gerçekten değer diye düşünüyorum

4 Beğeni

Ben de avcılarda oturuyorum brnim doğum yaptığım hastane avcılar anadolu hastanesi özel hastane doktorum mehtap doktordu

3 Beğeni

Memnun muydunuz doktorunuzdan nasıldı

2 Beğeni

Ben çok memnun kaldım hatta ikinciye hamileysem ona gidicem yani tek geçerim kadın doğum olarak benim doktorum mehtap doktordur

2 Beğeni

Bana Anadolu hastanesinde rahim kanseri teşhisi koydular yanlış tedavi uyguladılar o yüzden oranın ismini bile duymak istemiyorum

2 Beğeni

Aaaa doğumumu orda yaptım doktorum adı mehtap ama ben avcılar anadolu subesinde yapmıştım doktordan doktora değişiyor hamği doktordu

1 Beğeni

Tam noktasıni bilmem bu Esenyurt mu Parseller mi ne o tarafta Dr uğraş vardı o pislik mahvetti beni ben ikinci oğluma habersiz kaldım onun yüzünden hamile kalmazsın yara var dedi kanser ilaçları kullandim neyse aklıma geldikçe sinir oluyorum

1 Beğeni

Zaten ben erkek doktorlara güvenmem ben bir tek mehtap doktoru bilirim iyi doktor

O da erkek değil bayandı canim

1 Beğeni

Hmm doğrudur o hastane tek bildiğim mehtap doktor iyi diğerleri iyi değil diye duymuştum zaten kime sorsam mehtap doktoru önerdiler bana

Merhaba @Hngul hoşgeldiniz :bouquet:

1 Beğeni

İlk kontrolüm için Necmi Kadıoğlundan randevu alacağım ama sonrasında özelde devam etmek istiyordum korktuğum için. Özel Reyap hastanesi var baktım ama ücreti biraz uçuk diyorlar

1 Beğeni

Teşekkürler :smiling_face_with_three_hearts: