İstanbul'da doğum yapmış olanlar varmı

Eşim Güney hastanesini önerdi Esenler’de ama yorumlara baktım biri överken biri beddua ediyor kafam çok karışık

Orayı tercih etmedim ben Hospital hastanesini tercih ettim normal de ilk iki doğumumu avcılar Medicana hastanesinde yaptım ama Dr yurtdışında görev yapıyor artık o yüzden Hospital sectim

Sakinnn muayene bilmemde dogum yapmis bi bayan olumden donmis agir enfeksiyon kapmis hastanede tanismistik 2 aydir yatiuorum dedi cok buyuk seyler atlatmis aman deyim orda dogum yapilmaz

Esenyurtun neresindesin canım .Bende Esenyurt tayin tabela tarafında Avrupa tıpa gidiyorum hem uygun hem memnunum .esencandan gelen doktorlar var

Kuzu yolundayız biz ya ben şuan Reyapa gidiyorum ama doğum için pahalı diyor eşim eğer Güney hastenesi uygunsa orda yapacağız herkes orda yaptı diyor

6 doktor dolaştım daha içime sineni bulamadim valla

Hangi hastanede yaşamıştı bunu?

Esenler güney hastanesinde sezeryan doğumla yaşamış

Anladım teşekkür ederim. eşimin yengesi ve kuzeninin eşi orda doğum yapmış o yüzden orası olsun istiyor bende istemiyorum ama bakalım nasıl olacak

Baska bu şekilde yaşayanlar da varmis memnun olan da duydum ama riske atilir mi bilemiyorum bircok hastane varken

Beylikduzu medihause hastanesinde kamer bey var cok iyi bir doktor birde medilife hastanesin de ali bey iyi doktor

Merhaba avcılar Anadolu hastanesi ozcan beye gidiyorum. İlk başta uğraş hanima da gitmistim ikiside iyi doktorlar. Baslarda avcilar murat Kölük devlete gittim nurhan beye oda iyiydii. Ama doğum yok o hastanede

Bu mesajını yeni gördüm 8 haftalikken uğraşa gittim simdi 37+4 teyim Özcan beyde takipliyim

Nil hanimda doğum gece mi oldu gunduz mu. Arkadaşıda onda takipliydu gece gelmiyormus nobetci doktor dogum yaptırdı. 20den fazla dikişi vardi. Kadin demiski ben olsaydim kesi atmazdim.

Doğum ücretleri ne kadar acaba bu dediğiniz doktorların bilginiz varmı? Ben Reyap için sordum normal doğum 20 bin sezeryan 26 bin dediler ama sabit tutmayız sizin doğuma kadar değişebilir dedi

Bilmiyorum sormadim ama rayaptan daha uygundur diye düşünüyorum gittigimde sorarim yazarim size

Gerçekten çok minnettar olurum Eşim şuan Reyap pahalı diyor Esenler Güney hastenesine soracağım diyor ama bende orasıyla ilgili hiç güzel şeyler duymadım korkuyorum açıkçası ilk gebelik olduğu için sorduğunuzda yazarsanız çok iyi olur teşekkür ederim :blush:

1 Beğeni

Vallahi bazen nöbetçi kalıyor ama ben geceden gittim sancımı ebeler söyledi sabaha kadar da sık sık telefonla arayıp Bilge edindi ya dediğim gibi ben nilan’ımdan memnunum sadece hastanede ekip ve ekip arkadaşları beş para etmezdi onlar beni çok zorlu bir doğum yaşattılar yani onun dışında yani bir problemim olmadı Nil hanım da

Vallahi canım adını bile duymaya tahammülüm yok kadının Allah’ın dan bulsun Allah hidayet versin diyorum yani bana resmen kanser tedavisi uyguladı o kadın

Medilife beylikduzu normal 15.500 sezeryan 18.500 suan ki fiyat

2 Beğeni