İstanbul Pendik de olan varmı acaba aranızda ☺️

İstanbul Pendik de olup hastahane önerisi olanlar var mı acaba kartal Lütfü kırdar hastahanesine güzel diyorlar ama bilemiyorum…

2 Beğeni

Ben avcilardayim ama @istanbul-anneleri o tarafta olan arkadaslar yardimci olabilir :blush:

2 Beğeni

:heart_eyes: teşekkür ederim canım :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Rica ederim canım benim :heart:

1 Beğeni

Merhaba ben Pendikte oturuyorum. İlk aylar Marmara eğitim ve araştırma hastanesine gidiyordum ama hiç memnun değildim. Bebeğimin ultrason kağıdı bile yoktu. Ve ikili test yapacak olan doktor çok ters bir doktordu. Daha sonra lütfi Kırdara gittim. Muayeneden memnunum ultrason kağıdı veriyorlar sorularını cevaplıyorlar ultrasonda da dikkatli bakıyorlar. Sadece çoğu zaman asistan oluyor ama o da iyi bence onlarda ilgili. Bir sorunu var bana göre çok normal doğum için zorlayan bir hastane. Ben normal doğum istemiyordum en son kontrolde 39+3 fü 40 hafta olunca muayene eden doktor acile git dedi. Büyük ihtimalle orda doğumumu başlatacaklardı. Bebeğim kendiliğinden gelmese suni sancı vereceklerdi. Bende korktum normal doğum istemiyordum. Medipolde muayene oldum en son. Çatım dardı zorunlu sezeryanla medipolde doğum yaptım. Bu arada lütfi Kırdar aciline de gebelik boyunca 5 6 kez gitmişimdir hepte memnun kaldım. Hem muayene hem de doktorlardan. Ben orda doğum düşünüyordum ama normal için aşırı zorlayan bir hastane bu yüzden istemedim. Birde refakatçi şartları falan vardı o yüzden de istemedim. Bence muayanee için gidebilirsiniz

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim canım hangi doktora gittin acaba benim 2dogum da normal oldu Allah izin verirse 3de normal olur inşallah bende aksine sezeryan istemiyorum çok zorunlu kalmadıkca bakalım hayırlısı inşallah

Rica ederim inşallah hayırlı zamanda sağlığıyla gelir bebek. Doktorların ismini biliyorum Mehmet mete,Mustafa maraşlı. Ama genelde asistanlar oluyor doktora kontrole gittiğimde 2 ya da 3 kere denk geldim. Onun dışında hep asistan vardı ama memnundum ben muayenelerden

1 Beğeni

Ben de Ümraniye de yaşıyorum, varsa önereceğiniz doktor, duymak isterim. Ben iyi bir doktor bulamadım henüz çünkü

Tamam canım çok sağol :heart_eyes:

Canım Çamlıca erdem de Tülay kaya var müthiş bir doktor bilgin olsun ben küçük oğlumu orda doğum yaptım özel ama bilgin olsun.

1 Beğeni

Ben Kurtköy Lokman Hekim’de doğum yaptım. Nihan Aslaner’di doktorum. Ancak ayrılıyor hastaneden. Özel muayenehane açıyor.

Marmara eğitim araştırmaya arkadaşım gidiyordu hiç memnun değildi. O yüzden Zeynep Kamil’e geçti. 2 doğumunu da orada yaptı çok memnundu o.

1 Beğeni

Çakmak erdeme gittim geçen gün. Alttan muayene yaptı doktor. Daha ben üzerimi giyinmeden odadan çıkıp gitti. İlaç verecekti onu bile yazmadan gitmiş. Hemşire arkasından koşup yazdırdı. Ama bir de çamlıcaya gideyim

Bana da sakın Zeynep kamile gitme diyorlar, doktorlar şans işte

Aynen canım biraz öyle

Çakmak erdem le Çamlıca erdem farklı canım Çamlıca erdem çok iyi çakmak erdem beş para etmez

1 Beğeni

Bunu değerlendireceğim. Üç farklı doktora gittim şimdiye kadar ama hiçbiri iyi çıkmadı maalesef

İnşallah istediğin gibi bir doktora denk gelirsin inşallah canım :pray:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :innocent:

Rica ederim canım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Rica ederim :heavy_heart_exclamation: