Canım merhaba , pendikte bildiğim hastane yok. Lütfi kırdar yerine zeynep kamili tercih edebilirsin bence çünkü detaylı ultrason lütfi kırdarda yapmıyorlar ama zeynep kamilde ücretsiz olarak yaptırabilirsin. İkili testine aynı şekilde. Ben devlette ikinci bir takibe girmedim ama hastane değiştirdim mesela bu süreçte 11 aralıkta zeynep kamile gidicem ikinci kez. Aklımdada hastane değiştirdiğim için kendim için yani avicenna var .
Canım zeynep kamil pek önermiyorlar tereddüt ettim açıkçası
Bende Ümraniye de oturuyorum Çamlıca Medipole gidiyordum orda da doğum yaptım Ayşe Şeyma Küçükakça doktorum çok tatlı çok güzel ilgileniyor herşeyi anlatıyor soruları cevaplıyor tavsiye ederim
Vallahi ben ilk aylarımda biraz sıkıntılı hamilelik yaşadım Zeynep Kamile gittim hemde acile çok da güzel ilgilendiler hemen müdahale ettiler yan doktor tabi şans meselesi
Ben de Ümraniye de yaşıyorum, bir bu doktora da bakacağım, teşekkür ederim
Benim de süreç sıkıntılı geçiyor, doktorlar da yardımcı olmuyorlar maalesef
Rica ederim
Ümraniye’de hangi mahalle peki
Çok geçmiş olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
İstiklal mahallesi, yabancısıyım buraların. Evlenince geldim, dört ay oldu daha
Amin, çok teşekkür ederim. Herkes için bu süreçler kolay geçer umarım
Aaa bende istiklal mahallesinde oturuyorum bende 2 sene olucak
Aaaa gerçekten mi ben denizlide yaşıyordum, eşim burada çalışıyor diye geldim buralara. Daha dört aydır İstanbuldayım. Şans eseri bulduk evimizi de hatta
Evet ne tarafta oturuyorsunuz böyle soruyorum ama hiç burda arkadaşım yok yanlış anlama belki birbirimize arkadaş oluruz
Benim de hiç arkadaşım yok, mutlu olurum ben istiklal ortaokulun oralardayım, siz neredesiniz
Bende sağlık ocağı var 24 nolu hemen onun karşısında oturuyorum
Şehit Lokman Oktay ortaokulu mu
Açelyayı mı diyorsun
Evet hemen karşı arasında oturuyorum
Ay gerçekten mi, ben de hemen az ilerisinde oturuyorum oranın, aile hekimim eda kök dü sanırım tam hatırlayamadım
Bizim ki de Özge hanım ne var evinizin yanında sağında solunda