Merhaba anneler kendi doktorumdan bi süredir memnun değildim özele gidiyordum başta iyi gibi gelmişti ama sonradan sıradanlaştı gibi gelmeye ilgi göstermemeye başladı gibi bu yüzden iyi bi doktor önerisine ihtiyacım var Gebeliğimin başında enfeksiyonum vardı kul döküyordum düşük tehlikem vardı rahmim tam kapanmamıştı ve ısrarla açıl ak istiyordu bebeğimde biraz aşagıda olduğu için sürekli kasılmalar ağrılar oluyor son gidişimde de tamamen boşlamış gibi hissettirdi yeni bi doktor arayışındayım
Geçmiş olsun. Istanbul da hangi ilçede arıyorsunuz
Teşekkür ederim Avrupa, Mecidiyeköy de oturuyorum bu bölgede olması Tabiki benim için daha iyi olur ama iyi bi doktor bulayımda çok uzak olmadan karşıda da olabilir
Ben doktorumdan memnunum ama işte Anadolu yakasında Çamlıca Medipol Hastanesi’ne gidiyorum. Sanırım benden sana fayda olmaz
Doktorunun adı ne belki bulamazsam değerlendirebilirim
Ben sultangazide bir doktorla devam ediyorum, çok ilgili ve nazik. Tavsiye ederim
Dr adı Ayşe Şeyma Küçükakça. Avrupa da bulursun inşallah istedigin gibi bir dr
Hastane doktor ismi ne peki
Sultangazi Bahat hastanesi, Aysen Hanım. Çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor. Ben İstanbulda kısa süredir yaşıyorum ve yanlış doktor seçimleri yüzünden önceki gebeliğimi iyi takip edemedim ve kaybettim. Şu anki doktorumuzdan çok memnunuz
Ben avcılar da oturuyorum Esenyurtta esencana gidiyorum Melih Bestel hatta doktorum videoları falan da var aşırı ilgili çok tatlı ve her muayene de renkli ultrason veriyor ay bu benim için çok değerli bu arada bu 5. Doktorum bende bulmak için çok gezdim
Geçen hafta eşimin tanıdığı aracılığıyla yeni bir doktora gittim avcılar Hospital Haliç Üniversitesi tıp fakültesi Dr. Nil Bilgen ilk kontrol için iyi gibiydi ama hala emin değilim giden hastaneyi ve doktoru bilen giden duyan varmı doktor aramak ve içine sinecek birini bulmak yorucu
Bende İstanbul’da kısa süredir yaşıyorum diyebilirim akrabalar çevrem tanıdığım kimse yok ve bu yüzden de çok zor Çok üzüldüm rabbim kimseye yaşatmasın sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin bebeklerimizi
Nil hanımı çok iyi biliyorum burda @Leyla1991 Leyla abla gidiyordu kendisine çok köklü bir doktor ama aşırı yoğunluktan artık güzel ilgilenmiyo bence bende tam yanında Selda hanım var ona gittim ilk 3 ay falan tatlı bı doktor ama ben sorunca konuşuyordu yani aşırı aşırı ilgili diyemiycem bı de gerçekten ultrason cihazları berbat ötesiydi bu arada ben tam 3 doktora daha gezdim şuan ki doktorumdan inanılmaz memnunum bı kere çok rahat sakin özel hastane olduğu halde bu testleri sağlık ocağında yaptır gitsin diyo artı numarasını daha ilk günden verdi ne takılsa aklıma soruyorum itinayla cevaplıyor birde beni en çok cezbeden ultrason kalitesi hem mükemmel hemde renkli veriyor her kontrolde
Evet çok yoğunmuş bu yüzden hastaların randevuları geçiyormuş uzun bekleyişler falan ve gerçekten ultrason cihazı çok kötüydü ondan hiç memnun kalmadım ama ben anlamasamda anlıyordun kendisi illaki kafam karıştı yine diğer kontrollerimde sıkıntı çekersem paranoyası yaşıyorum şuan
Muayene ücreti ne kadar peki belki sizin doktorunuza geçerim alıştık zaten her doktora gidip dert anlatmaya
Ya bide sormaya ihtiyaç duyurmasalar bizi kafamda soru işaretleri kalmayacak benim rahmim tam kapanmamıştı ve sonrasında da hep açılmak istiyordu önceki doktorum öyle diyordu bu yüzden iğne ve progestan kullandım bu doktora söyledim düşükle ilgili açıklıkla ilgili bi sorun var mı dedim hayır dedi orda sormayı unutmuşum bir çok soru gibi eve gelince mesaj attım iğneye ve ilaca devam etmelimiyim diye evet devam dedi yani benim tehlikem riskim yoksa neden devam ediyorum önümüzdeki günlerde gideceğim için telefondan sorgulamadım ama kafamı çok karıştırdı içimde acaba mı dedirtti buda
Nerde oturuyorsun bu arada ben şuan esencana Melih Bestele gidiyorum kuzenimin eşi de onda doğum yaptı çok memnun kaldı muayene ücreti de 780 TL veriyorum şuan
Maalesef benim de eşimden ve iş arkadaşlarımdan başka kimsem yok burada. Çok zor o yüzden her şey. Bu doktor bizim için son çarwydş artık çünkü herkesin önerdiği doktora gittik ve pişman olduk. Ama şu anki doktorumuz çok iyi. İnşallah bu sefer süreci iyi atlatacağız
Ben hiç önermiyor başka bir hastane tercih edin Dr iyi ama ekipmanları berbat ve ekip arkadaşları beş para etmez canım canımdan can aldılar
Şişli Mecidiyeköy de oturuyorum ben eşimle tekrar istişare yapmamız gerekecek o hastane bana ne kadar uzakta kalıyor acaba bölgeleri bilmiyorum pek
Ben yine hayal kırıklığı teşekkür ederim bilgilendirmeler için hiç vaktimi boşa harcamayayım ozaman bende 2 ayım kaldı zaten iyi bir doktor bulup doğumumu beklemek istiyorum